calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAJKU Ane Ćurčić, a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi

ANELI I JANJUŠ ZGROZILI JAVNOST! Cijedila mu BUBULJICE, a onda uradila nešto što zgražava

Objavio: RHT
26/02/2024 4:30 PM

Aneli i Janjuš zgrozili javnost!

Prošle noći Aneli Ahmić prišla je Marku Janjuševiću Janjušu koji je bio utučen i nije mu bilo do priče.

Dok je ležala na njemu, ona je u jednom trenutku počela da mu sređuje lice. Krenula je mu je cijedi bubuljice i mitisere, što je njega zaboljelo.

Janjuš je postao sve nervozniji, pa je krenula i svađa.

Printscreen Youtube

U jednom trenutku Janjušević je povikao na Aneli da prestane, a ona nije odustala. Nastavila je da mu stiska lice.

Nakon toga, Aneli niti je obrisala i oprala Janjuševo lice, niti svoje ruke. Samo je legla preko njega i svoje lice stavila na njegovo, što je vrlo nehigijenski. 

Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a komentari su skandalozni.

Naime, mnoge je ova scena podsjetila na prethodne sezone rijalitija, tokom perioda kada su Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković bili u romansi. 

Poznato je da je tokom te turbulentne veze, Maja vrlo često dolazila do Janjuša kako bi mu čistila lice i istiskavala bubuljice, zbog čega su učestalo izbijale svađe. 

Printscreen Youtube

 “Da li je moguće da mu ovo radi?”, “Jašku nedostaje Maja, pa dopušta i ovoj da mu radi isto”, “Prvo Maja, sad Aneli, čovjek ne zna za riječ kozmetičar”, “Umjesto kocke, mogao je platiti čišćenje lica” – bili su samo neki od komentara koji su se nizali na društvenoj mreži.

Inače, Aneli Ahmić je nedavno govorila o svom bivšem partneru Asminu Durdžiću:

ANELI O ASMINU

– Jeste, u tom momentu je Nikica bio kod nas, živio je kod nas, Nikica je živio kod nas u porodičnoj kući. Tad je bila zima, Nikica je došao da radi gore, on je radio.

Asminu je vodio te poslove i Nikica je u tom momentu, kada sam imala uvid u njegov laptop, kada je jedna osoba poslala poruke njemu nestajuće, on se dopisivao na telefonu. Ja sam čitala poruke sa laptopa.

Ja sam čitala te poruke, Asmin je to skontao, kako su dolazile te prepiske, ne mogu ti opisati moj osjećaj. Poruke su bile ljubavne sa bivšom djevojkom.

-Ona je njemu rekla da će poslati meni. Skapirao je, i pozvao me, počela sam da mu govorim to, on je doletio u roku od 10 minuta. Krenula je svađa, on je mene izudarao, bila sam 6.-7.. mjesec, on je mene udarao.

Otišla sam po Nikicu na gradilište, sjela sam u auto takva, on je meni uzeo pasoš, ali ga je Asmin uzeo.

Moj brat ga je pozvao, pola se stvari ni ne sjećam kako je tačno bilo, bila sam se prepala da će se nešto desiti sa Norom, stomak me bolio, vidjela sam krv.

Nikica me sprječavao da idem na put, molio me da se smirim, Asmin je bio primoran da mi vrati pasoš.

Znao je da ću otići poslije toga što se desilo, ja sam tražila pasoš, ali ga je on sakrio.

Nikica je na sve načine pokušao da me spriječi, ali ja sam sjela u kola takva i otišla do Zagreba, ona je mene pokušavala smiriti, moja drugarica – rekla je Aneli.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS