calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ PROGANJA ANELINOG NOVOG DEČKA: Procurila šok-informacija Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup! STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO) Opsadno stanje u Beču nakon otkazivanja koncerta Tejlor Svift: Fanovi neutješni, policija traga za još tri osobe SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA LAŽ! ANĐELO PRIZNAO KADA ĆE VJERITI ANITU! Otkrio koji trenutak će biti presudan za taj čin Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar KORISTI MALO DIJETE DA MANIPULIŠE NARODOM! Aneli Ahmić totalno raskrinkana, skandal dobija novi epilog: “Ona je monstrum!” Juli 2024. godine je bio drugi najtopliji mjesec ikad: Zabilježena i dva dana sa najvećom vrijednosti Dnevni horoskop za 8. avgust 2024. godine: Vodolija da pazi šta priča, Blizancima je glava u oblacima Rafael Nadal odustao od US Opena: Da li je vrijeme za penziju? PLASIRALA SE U FINALE! I druga bokserka za koju IBA kaže da ima XY hromosome bori se za medalju Janjuš ne prestaje da provocira Aneli! Poslao joj OVU PORUKU, ona odmah reagovala i zauvijek mu začepila usta (FOTO) PRVE FOTKE IVANA MARINKOVIĆA SA MALIM ŽELJKOM! Evo šta mu je poklonio! (FOTO) SLAVLJE U DOMU MIONE I ŠA! Objelodanili lijepe vijesti, čestitke pljušte sa svih strana (FOTO)

ANELI I JANJUŠ PONOVO PREVARILI SVE! Šok preokret u rijalitiju, gledaoci bijesni, uhvaćeni na djelu! (FOTO)

Objavio: RHT
23/03/2024 8:00 PM

Aneli i Janjuš prevarili sve!

Photo: Ata images/ Aneli i Janjuš ponovo prevarili sve!

Danas je u rijalitiju došlo do veoma emotivnog trenutka kada su fanovi Marka Janjuševića JanjušaAneli Ahmić odlučili da ih obraduju poklonima.

Produkcija je ovom paru dostavila sve ono što je stiglo za njih. Ubrzo su njih dvoje su zajedno gledali šta su sve dobili u dvorištu.

Dok su Marko i Aneli sjedili u dvorištu, oko njih su se gomilali pokloni koje su im poslali njihovi vjerni fanovi. Njih dvoje su sa osmijehom na licu pažljivo otvarali svaki poklon. Bili su iznenađeni i zahvalni na ljubavi koju su dobili od svojih pristalica.

Photo: Printcsreen Youtube, Aneli i Asmin ponovo prevarili sve!

Među poklonima koje su dobili bili su slatkiši, sitnice koje su im značile mnogo. Ali i posebna pažnja koju su fanovi pokazali slanjem slike na kojoj se Marko i Anela grle. Ovaj gest dodatno je učvrstio njihovu vezu.

Međutim, oni su ponovo razbjesneli javnost. S obzirom da su prije par dana imali žestoku svađu, nakon koje su odlučili da definitivno stave tačku na svoj odnos i raskinu. Sukob je bio propraćen raznim uvredama, psovkama i prozivkama, te je sve slutilo na kraj. Fanovi su taj njihov postupak okarakterisali kao sraman, te da su ih navodno ponovo prevarili.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS