calendar

Petak 9. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
(HYPE PAPARAZZO) Aleksandra Nikolić ZAVRŠILA KOD LJEKARA? Obišla pola grada da pronađe LIJEK? (VIDEO) MAJI MARINKOVIĆ SE IZDEFORMISALI SILKONI U ZADNJICI! Iako se hvalila da je stavila 420 kubika u zadnjicu mora HITNO na remont MIONU I ŠA NAPALI FANOVI NA ZLATIBORU HARIS JE FRAJER, BIĆE NAM FATALNO Pjevačica odlijepila za Džinovićem, pa pljunula Melinu: Mlađa sam od nje Ovog vikenda potpuna obustava saobraćaja na glavnoj gradskoj saobraćajnici od Skenderije do Radićeve ulice ŠOK! DANICA MAKSIMOVIĆ SE SKINULA U 71. GODINI I POKAZALA ZADNJICU! Glumica šokirala sve vrelim fotkama sa jahte UČESNIK RIJALITIJA LOŠEG ZDRAVSTVENOG STANJA: HITNO MORA NA OPERACIJU! NEPRIJATELJI NENADA ALEKSIĆA ŠA SE UDRUŽILI! Haos na MREŽAMA, tek kreće PAKAO! (FOTO) Majka poginula na džet skiju: Kćerke bliznakinje se zakucale u nju Cifra je nevjerovatna: Evo koliko će novca zaraditi Imane Khelif ako večeras osvoji zlato ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Elmedin je veoma mudar! “Malo će reći nekome kad nešto radi…”(VIDEO) UPRAVO SAOPŠTENO! Uhapšen i treći osumnjičeni za planiranje terorističkog napada na koncertu Tejlor Svift SKANDAL Ruskinja otrovala protivnicu na šahovskom turniru: Nadzorne kamere su sve snimile HAOS U NIŠU! IVAN ODVEO MILJANINOG SINA! Evo šta se dešava, ŠOKANTNO! Maja i Stanislav ne biraju mjesto za strastvenu akciju! PROCURIO INTIMNI SNIMAK IZ BAZENA TAKMIČAKA IZ OVE ZEMLJE PROGLAŠENA ZA MISS OLIMPIJSKIH IGARA 2024: Od njene ljepote zastaje dah, pogledajte kako izgleda

ZAŠTO ANĐELOVI NE DAJU ANITI DA UĐE U KUĆU!? Ovo se krije od svih!

Objavio: RHT
09/08/2024 3:15 PM

ANĐELOVI NE DAJU ANITI DA UĐE U KUĆU

Rankovići navodno ne mogu da smisle Anitu!

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Pobjednica posljednjeg rijalitija Anita Stanojlović i njen dečko Anđelo Ranković uživaju u svojoj ljubavi. Ali, kako saznaje “Svet”, problem pravi Anđelova porodica, koja za potencijalnu snajku ne želi ni da čuje.

ANĐELOVI NE DAJU ANITI DA UĐE U KUĆU

Iako sa Anitom ima ozibljne planove i svaki slobodan trenutak provode zajedno, Anđelo je još nije upoznao sa svojima. On taj susret vješto izbjegava, jer ni Anita ne želi da prizna da su njegova majka i ujak očajni njegovim izborom.

– Majka mu je jako loše, ne može da vjeruje da se sin zaljubio u djevojku sa takvom prošlošću. Bila je u gej braku, ima dijete, narušene porodične odnose. Ma ne vidi ništa dobro u njoj. Pretužna je, moli sina da je ostavi. Anđelu to teško pada, jer je jako vezan za majku, a i za ujaka. Oni su mu zaprijetili da ako je dovede u kuću, da će ih oboje izbaciti. Baš su očajni zbog svega. Ne znaju više šta da kažu, rekli su mu i da će ga se odreći ako ne ostavi Anitu – kaže za “Svet” dobro obaviješten izbor, te dodaje:

“Nema gdje kad dođe u Beograd”

– On se sve nada da će vremenom popustiti, ali ne vrijedi. On i Anita imaju velike planove, organizuju putovanja i smišljaju gdje će da žive. S obzirom na to da stan koji je Anđelo kupio, planira da izdaje. Zapravo istina je da mu je porodica pomogla da kupi taj stan i oni mu ne dozvoljavaju da se tu Anita useli. Bukvalno su je izbacili na ulicu, ona nema gdje kad dođe u Beograd. Smatraju da će ga ta djevojka uništiti 

Inače, Anđelo je svaki put vešto izbjegao pitanja kako njegova porodica prihvata Anitu.

Pročitajte i: OTKRIVENO SA KIM JE ČOLA IZGUBIO NEVINOST Šokiraćete se kada saznate istinu, zavela ga djevojka iz Mostara.

BONUS VIDEO:

(Svet/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS