calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO KĆERKU U CRIKVENICI?! Slika razniježila sve (FOTO) DARKO LAZIĆ RAZLJUTIO FANOVE! Poveo petogodišnje dijete u noćni klub, pa doživio osudu (FOTO) “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO) Najemotivnija objava trudne Milice! TERZA BI UMRO OD TUGE DA OVO MOŽE VIDJETI (FOTO) Njemački mediji otkrili: Reprezentativac BiH mjesečno troši hiljade eura na ishranu ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Eto mene na konak! “Ja sam uvijek uz tebe…” (VIDEO) Adel zbog infekcije ne čuje dobro: To je najbolnija stvar koja mi se dogodila, bilo je gore od poroda ŠA UHVAĆEN U LAŽI! Miona za OVO ne smije NIKADA saznati Kako je Pablo Pikaso zaradio 12 boca vina iz Jugoslavije OBEZBJEĐENJE OPKOLILO BIJELU KUĆU: Opsadno stanje u rijalitiju! Doživio NERVNI SLOM (FOTO) Ko je ustvari Loša: Autor je megahita koji pjeva Halid Bešlić, otac mu je bio poznati novinar… GASTOZ RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI: Priznao emocije prema Eni! “Ovakve budale u životu nisam imao, ovo nije normalno” Ne vadite prsten, Knoll to ne privlači: Nikada se neće udati, niži od nje nemaju šansu ZBOG NAPADA NA IVANA RIJALITI-TAKMIČAR OSTAO BEZ ŠESTOMJESEČNOG HONORARA Princ Vilijam prekinuo tišinu i konačno pomenuo brata Harija: Nazire li se pomirenje? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Život nema reprizu, imam velike planove! “Sarajevo, pa onda privatni biznis sa četiri žene” (VIDEO)

Anđela je sve otkrila prije ulaska: Sada izlaze klipovi gdje kaže da tipuje vezu

Objavio: RHT
23/10/2024 11:00 PM

Anđela je sve otkrila prije ulaska: Izlaze klipovi gdje tipuje vezu

Starleta Anđela Đuričić je, prema tvrdnjama mnogih, već prije ulaska u rijaliti otkrila svoje planove i strategije, a sada se pojavljuju snimci u kojima ona jasno govori o tome kako tipuje na određenu vezu.

Anđela je sve otkrila prije ulaska: Izlaze klipovi gdje tipuje vezu/Foto: printscreen

U tim klipovima, Anđela navodno izjavljuje da joj je cilj da se poveže s određenim učesnikom kako bi ostvarila veći uspjeh i pažnju tokom trajanja rijalitija.

“Znam šta radim, sve je to dio igre,” navodno je rekla Anđela u jednom od snimaka, aludirajući na svoju taktiku unutar kuće.

Iako je njen plan bio da ovo zadrži u tajnosti, snimci su sada počeli kružiti društvenim mrežama, izazivajući burne reakcije i komentare. Publika je podijeljena – dok jedni smatraju da je ovo samo još jedan dio rijaliti igre, drugi je kritikuju zbog manipulacije emocijama drugih učesnika. Čini se da će ova situacija dodatno zakomplicirati odnose unutar rijaliti kuće. Detaljnije u videu ispod:

Čitajte i EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV: NAJBOLJI PRIJATELJ ISIDORE TRIFUNOVIĆ OTKRIVA: “Ja od jutros POKUŠAVAM da dođem do nje!”

Drama bračnog para Sergeja i Isidore Trifunović ne prestaje, a HYPE  TV vam donosi najnovije informacije.

Naime, poslije incidenta i svađe koja se desila sinoć oko 22 časa glumac je otišao u policijsku stanicu. Tamo je svoju suprugu prijavio za nasilje. Prema nezvaničnim informacijama, Isidora je nakon ovog sukoba izjavila da će sve polomiti po stanu, što je bio povod za poziv policije. Od tada za mlađanu Isidoru kreće pravi pakao, koji joj je bukvalno namjestio rođeni muž. Em je neko vreme zavlačio i obećavao da će da je prijavi na njegovoj adresi. Onda je tek prije sedam dana sklopio brak sa njom pred matičarem i svjedocima. Što dokazuju i slike koje su objavljivali po društvenim mrežama.

10-50.000 dinara

Isidora je poslije iskaza u policiji odvedena u imigraciono. Kako se navodi osuđena je po Zakonu o strancima na novčanu kaznu. Predviđena je kazna u iznosu od 10.000 – 50.000 dinara.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS