calendar

Nedelja 25. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GRAĐANI UZNEMIRENI! Užareni objekt pada prema zemlji, neobična pojava na nebu iznad BiH i Srbije “ZATVORILO MU SE OKO OD BOTOKSA” Svi u šoku zbog Mitra Mirića, pitaju se šta mu se desilo?! PRETUČEN UROŠ STANIĆ! Primio udarce u predjelu vrata i dobio jezive prijetnje, hitno prevezen u Urgentni centar PROROČICA VESNA OTKRILA SVE O STANIJI I ANELI? Miona gubi sve, a njega odnosi zla sudbina! “BOLESTAN JE, ŠALJE LJUDE ISPRED MOJE ZGRADE, MUČI ME!” Drama ispred Jeleninog doma, hitno se oglasila, evo kakav PAKAO se odvija PONOVO ZAJEDNO NA MJESTU ZLOČINA? Ko je kriv za brodolom, a ko će prvi reći izvini? ZVEZDAN SLAVNIĆ OTVORENO! ŽELIMO VRATITI DJECU! Kako žive Marko i Divna DNK SKANDAL! IVAN OBJAVIO JAVNO JELENINE GOLE FOTKE! Otvorio privatnu galeriju, pa poručio: “Za sve koje hoće njene, nastavljamo..” Fatima razbija po kuhinji! Put do Sultanovog srca je preko trbuha! Aneli sa NJIM u provodu?! Sada je sve jasno Janjuš je svo vrijeme imao razlog za strah! NISAM PROMIJENIO VJERU ZBOG DALILE! HAOS U STUDIJU! Dejan i Vesna u KLINČU BOL, LJUBAV I ŽIVOT? DANE I KRISTINA ROMANSA KOJA CIJEPA SRCE? Šok ispovijest Vesna Rivas kod Dejana Dragojevića: PROMIJENIO SI VJERU I REKLA SAM TI DA ĆE TI SE BALKAN SMIJATI! Da si me slušao ne bi bio sluga! MILJANA I MAJKA HAOS NA ULICI? Šta se dešava? LJUBAV JE KRIVA? Ivan vrišti (Hype Paparazzo) MAJKA KIKE ĐUKIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU? Nije bilo samoubistvo?! “MUVAJU ME OŽENJENI!” Milica Todorović šokirala izjavom! Sve iznijela JAVNO!

Anđela Đuričić sve polupala i prevrnula? Policija reagovala?

Objavio: RHT
24/08/2024 8:00 PM

Anđela Đuričić sve polupala i prevrnula?

Anđela Đuričić napravila je pravi haos kada je u naletu bijesa polupala i prevrnula sve oko sebe. Incident se dogodio u njenom stanu, gdje je, izgubila kontrolu nakon žestoke svađe. Navodno, u trenutku ljutnje, počela je bacati stvari po prostoriji, što je izazvalo ozbiljnu materijalnu štetu.

Anđela Đuričić sve polupala i prevrnula?/Foto: Hype

Komšije su, uplašene zbog buke i mogućnosti eskalacije, odmah pozvale policiju. Kada su policajci stigli na mjesto događaja, zatekli su Anđelu u potpuno rastrojenom stanju. Prema izjavama izvora bliskih istrazi, situacija je brzo stavljena pod kontrolu, ali su nadležni odlučili da Anđelu privedu kako bi se spriječile daljnje nevolje.

Ovaj incident je izazvao veliku pažnju javnosti, posebno jer je Anđela poznata po svojim burnim reakcijama. Svi sada iščekuju daljnje informacije o mogućim posljedicama koje će uslijediti nakon ovog nemilog događaja. Detaljnije u videu ispod:

Čitajte i PREPISKA JELENE I IVANA:“Jelena, pitam te još jednom, da li shvataš da nemam dinara, nemam toalet papir, lijek, nemam ništa” ŠOK! (FOTO)

Haos nakon razvoda Ivana Marinkovića i Jelene Marinković ne prestaje. Da stvar bude još gora, sada su isplivale i njihove prepiske, koje su, sudeći po porukama, nastale tokom jučerašnjeg dana.

Na društvenoj mreži Instagram, Marko Đedović objavio je niz poruka između Ivana i Jelene. U njima Ivan ističe kako nema ni dinara, a od nje traži pozajmicu.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS