calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“DIVLJAK SAM U KREVETU, RADO KONZUMIRAM S*X!?” Bojan Tomović ŠOKIRAO izjavom: “Na nudističkoj ne mogu da gledam babe!?” ANĐELA ŠPARAVALO HOSPITALIZOVANA! Kolabirala i završila u hitnoj, isplivala stravična fotka Saša Mirković SVIMA ZAGOLICAO MAŠTU! Oglasio se iz Bodruma i pokazao sjajne kadrove! (VIDEO) NIKOLIJA ŠOKIRALA SVE! Pjevačica jede na podu, ljudi u nevjerici “ZNAM ŠTA JE RADILA SA 14 GODINA” Stanija Dobrojević RASKRINKALA Maju Marinković, iznijela šokantne detalje iz njene prošlosti Dvije teniserke na OI-ju su kćerke multimilijardera: Takmiči se i zet Bila Gejtsa OVO JE KUĆA LEPOG MIĆE?! Ostvario želju KĆERKI: To je raj na zemlji, treba da se radi LETNJIKOVAC! (FOTO) HYPE NA LICU MJESTA! Ekskluzivni snimci Miljane Kulić nakon što je objavljeno da je u bolnici! OVO JE PRAVA ISTINA JANJUŠ I ENA PREVARILI NACIJU? Nikad se nisu ni razvodili? Isplivao ŠOK snimak! PROCURILA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ SA DEČKOM! Bez brushaltera i usne na grudima, stegao je i pribio uz sebe! Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana

SVI DETALJI DRAME! DOBILA PRIJETNJE?! ALEKS POZLILO OD CARA! Ne može da dođe sebi, evo šta se dešavalo za vikend!

Objavio: RHT
10/06/2024 6:00 PM

Aleksandri pozlilo od Cara

Aleksandra Nikolić imala je žestoku svađu sa Filipom Carem! Naime, Aleks je u raspravi istakla da on sve radi kako bi nju i njihovu nasljednicu udaljio od sebe!

Foto: ATAImages

Kako navode regionalni mediji bivšoj rijaliti učesnici je nakon razgovora sa Filipom pozlilo. Aleksandra nije mogla da dođe sebi, pa je morala da popije lijek za smirenje.

Aleksandri se slošilo!

Aleksandra i FIlip ne prestaju da se raspravljaju preko telefona. Glavni razlog za svađe ponovo je njegovo navodno nevjerstvo. Ona je čula neke stvari, za to nema dokaze! Ali bez obzira na sve, takve joj informacije stvaraju veliki stres. Sad, kad su se svađali za vikend, Aleksandra je rekla Filipu da joj ovakvim ponašanjem samo stvara nemir -priča izvor i dodaje:

Razmišlja o tome da prorijedi viđanja s njim i bebom. Budući da joj nije potrebno da se svađa i uznemirava. On je tada rekao: “To ne smiješ ni da pomisliš da ne bi bilo velikih problema”, pa sad vi vidite koliko to može da uznemiri ženu – priča dobro upućen izvor blizak paru.

Podsjetimo, nakon dramatičnih vijesti da je Filip Car izgubio život tako što se utopio u moru, stigla je zvanična informacija šta se desilo. Naime, Filip Car je morao hitno da se oglasi i otkrije da je u pitanju dezinformacija koja se proširila društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS