calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Nevjerovatan snimak: Kod Crne Gore uočen jedan od najrjeđih morskih sisara Haris Džinović je od Meline tražio samo jedno: Ona je to i poštovala sve do razvoda “GREŠKOM LJEKARA SU MI IZ VAGINE KRENULE FEKALIJE” Nikad STRAVIČNIJA ISPOVIJEST Marije Dimić u emisiji “(NE)DOKAZANI” POMIRILI SE MAJA I CAR? Odao ih jedan detalj, svi bruje o tome: “Samo ti znaš da me smiriš” Iznenada preminuo mladi bh. doktor Alen Dervišević Drama na Grbavici: Remi Željezničara i Sloge, Plavim poništen gol u 98. minuti Ja sam NAJVEĆA ŽRTVA rijalitija, jer sam se suprotstavila produkciji! Zerina Hećo nije ničiji otirač! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Trkali se kvadovima, pa ih najurili! Fatima se prepala za svog Elmedina! Nakon SKANDALA u Hrvatskoj! “IZ MOJE ZEMLJE NE MOŽE NIKO DA ME IZBACUJE!” Ekskluzivno oglašavanje Alena Islamovića Pojavio se SNIMAK! Ovako je splitska publika reagovala na pjesmu Bijelog dugmeta UMRO GLUMAC U 51. GODINI Prethodno imao jezivu saobraćajnu nesreću Objavljen CJENOVNIK naše starlete: Jednu uslugu naplaćuje 10.000 eura “Fotošop i od babe napravi curu”: Nedu Ukraden napali zbog slike u kupaćem Menadžer Bijelog dugmeta se oglasio POVODOM MEGA SKANDALA: “MOŽDA NEKOM SMETAJU…” Nedavno se ostvarila kao majka: Sanja Maletić ponovo slavi “BIĆEŠ ODLIČNA BAKA” Nova objava Biljane Dragojević zbunila sve, momentalno se oglasio Dejan!

ANDREANA ČEKIĆ SE POJAVILA SA KINESKIM CIRKONIMA: Nosi fejk dijamante, pa otkrila na čemu ne štedi!

Objavio: RHT
06/04/2023 12:15 PM

Andreana Čekić nedavno se vratila iz Dubaija, a sada je otkrila kako se sa porodicom provela na egzotičnoj destinaciji. 

Foto: ATA Images

– Gledali smo da što više odmaramo, nismo se puno “budalesali”, zato sam i crna, videla sam plažu ovog puta. Mediji su pisali da je momak sa fotografije moj novi dečko, ali to mi je brat. Putovanje u Dubai je bio rođendanski poklon njemu – istakla je pevačica i navela da je imala dosta pogrešnih izbora na emotivnom planu, ali da na sve gleda kao na iskustvo i nauk za budućnost, te da dečka trenutno ne traži.

– Ne tražim ih. Opuštena sam i smatram da kada bude vreme, da će doći ono što zaslužujem. Moraš biti emotivno ispunjen da bi bio srećan, ali to ne znači da moraš biti u vezi.

Čekićeva je prokomentarisala i aferu “mito” u “Zvezdama Granda”, takmičenje u kojem je i ona bila jedna od kandidata

– Meni nikada niko nije tražio novac za bilo šta. Poznajem Snežanu dugo i ona mi je dosta pomogla kada sam počinjala, dala mi je dosta dobrih saveta i ništa nije tražila.

Andreana je priznala na šta najviše voli da potroši novac, a priznala je da ogrlica koju poseduje nije od pravih dijamanata.

– Ovo nije pravi dijamant, kod kuće je pravi. Ja stvarno trošim mnogo. Volim da imam sve, ali volim i da se provedem. Najviše novca sam potrošila na odmore i avionske karte. Treba da shvatim da u životu ne treba da kupujem povratnu kartu.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS