calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?!

BIVŠI KOLEGA RASKRINKAO GEORGINU! Otkriveno kako su se Ronaldo i Georgina stvarno upoznali

Objavio: RHT
05/04/2023 3:51 PM

Georgina i Ronaldo navodno su se upoznali 2016. godine u Madridu, u butiku poznatog svetskog brenda u kome je Georgina tada radila. Da li je to zapravo istina ? 

Foto: Pinterest

Pablo Bone, Georginin bivši kolega tvrdi da je to laž.

Radio sam s njom oko dva meseca pre nego što je postala zvezda. Sreli smo se nekoliko puta, ona je bila na ženskom, ja na muškom odelenju – objasnio je Pablo, prenosi dnevni list “Marka”.

Bone tvrdi I da njihova veza nije počela sastankom u butiku.

Georgina je tako rekla, ali kad je srela Kristijana, on je ulazio u prodavnicu s prijateljima i sinom. Upravo je izašla kroz vrata. Kad je ušao, svi smo se okrenuli da ga pogledamo jer je on visokopozicionirana osoba, a s ovakvim kupcima imaju posla samo poslovođe – rekao je i dodao:

Zapravo, ova veza nije započela do nekog vremena kasnije. Tad nisu razgovarali, ali nakon nekoliko sedmica sreli su se na zabavi gde su se malo bolje upoznali – izjavio je Bone.

Foto: Pinterest

Sudeći po izjavama bivšeg kolege, fudbalska zvezda I njegova izabranica obmanuli su fanove širom sveta bajkovitom pričom o njihovom upoznavanju.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS