calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO)

Kako ostati zdravi i fit tokom cele godine? Jednostavan recept sa sobom nosi mnoge benefite, a priprema je vrlo jednostavna

Objavio: RHT
06/10/2021 2:57 PM

Koliko puta ste pomislili kako se ne hranite zdravo?

Nezdrava ishrana i nedosatatak fizičke aktivnosti često mogu imati negativnih uticaja na naše zdravlje. Dok je uticaj na fizički izgled uglavnom jasno vidljiv, uticaj na zdravlje se često ne vidi golim okom.

Uz dolazak jeseni i zime, stiže nam i sezona slava i praznika. U ovom periodu, po nekom nepisanom pravilu, ljudi jedu više i manje paze.

Za vas smo spremili sjajan, brzi recept za detoksikaciju, pospešivanje imuniteta i topljenje masti u telu.

https://www.instagram.com/p/CUrWXH3MZLy/?utm_source=ig_web_copy_link

U pitanju je čuvena Sassy vodica, a sve što vam je potrebno za ovo je :

8 časa vode

1 limun

1 krastavac

1 koren đumbira

malo svežih listova nane (10gr)

Postupak je vrlo lak, najpre kašičicom za kafu oljuštite đumbir i izrendajte ga ili iseckajte vrlo sitno u bokal. Isecite limun na kolutove ili četvrtine, a krastavac isecite na kolutove. Dodajte svežu nanu i sve to prelijte vodom. Ostavite da prenoći i pijte sutra tokom dana.

Imajte na umu da ne treba preterivati, i da je ključ u balansu. Najbolje je nekoliko dana piti umesto vode, a onda nekoliko dana napraviti pauzu.

Efekat će svakako biti bolji uz umerenu fizičku aktivnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS