calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

MAKEDONCI DOČEKUJU MIROSLAVA ILIĆA: Sve je spremno za večerašnji koncert!

Objavio: RHT
18/03/2023 2:28 PM

Najveći bard narodne muzike, Miroslav Ilić, proslaviće svoj jubilej večeras u Skoplju, na koncertu koji će se održati u areni Boris Trajkovski. Početak koncerta zakazan je za 20 časova.

Foto: Printscreen Instagram

Producent i menadžer Saša Mirković najavio je događaj na svom Instagram profilu, objavivši fotografiju arene sa porukom koja glasi: “Spremno za koncert Miroslava Ilića večeras”.

Foto: Printscreen Instagram

Ovaj koncert predstavlja veliku počast za jednog od najpopularnijih izvođača narodne muzike na prostoru Balkana, koji je tokom karijere stekao legionsku bazu fanova zahvaljujući svojim prepoznatljivim pesmama i emotivnim nastupima.

Njegove hitove pevaju generacije, a njegov glas ostao je prepoznatljiv i nedodirljiv u muzičkoj industriji. Koncert u Skoplju očekuje se da će biti jedinstveno iskustvo za sve posetioce koji će prisustvovati ovom događaju.

S obzirom na veliki broj fanova Miroslava Ilića i njegovu popularnost, očekuje se da će arena Boris Trajkovski biti ispunjena do poslednjeg mesta, a atmosfera na koncertu će biti nezaboravna.

Ovo će biti prilika za sve fanove da uživaju u nekim od najvećih hitova narodne muzike u izvođenju jednog od najznačajnijih umetnika ovog žanra. Koncert će sigurno biti poseban trenutak za Miroslava Ilića, ali i za sve posetioce koji će se naći u publici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS