calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju!

OLJIN BORKO MENADŽERIŠE ZA EVROVIZIJU!

Objavio: RHT
01/03/2023 11:16 AM

Sefanović je počeo da se bavi estradnim poslovima jer mu politika ne ide od ruke, tako da je preuzeo malog Borisa Subotića i preporučio ga svojoj životnoj saputnici Oliveri Kovačević, kaže poznati producent.

Foto: ATAImages

Koliko god bio atraktivan, zanimljiv i važan za Srbiju, izbor za nacionalnog predstavnika na Evroviziji godinama pored šou-programa, voditelja, glasanja žirija,obeležavaju i sve veći i ozbiljniji skandali.

Nikad se glasnije i otvorenije nije pričalo da je festival “Pesma za Evroviziju” namešten, a da je pobednik unapred određen i da mu se zna ime i prezime, a to je Boris Subotić, koji će večeras u prvom polufinalu izvesti numeru “Nedostupan”.

Njegovo ime prvi je još pre mesec dana pomenuo producent i direktor Hajp produkcije Saša Mirković, a u javnost je pre nekoliko dana sa istim saznanjima izašla i pop pevačica Maja Nikolić koja više od jedne decenije tvrdi da je izbor za nacionalnog predstavnika za ovaj prestižni evropski festival pun mahinacija, nameštaljki i zakulisnih radnji.

Foto: Instagram

Po estradnim krugovima se glasno šapuće da mladi Subotić ima političku podršku Demokratske stranke, a spekuliše se i da je inkognito uzeo učešće u omladini ove organizacije, ali kako mu je pevanje primarno zanimanje, ne želi da na tome insistira u javnosti. Mirković, koj je početkom februara označio Borisa kao Pobednika “Pesme za Evroviziju”, pozvao je i sve da se s njim klade kako bi početkom marta dokazao da je u pravu. Na dan emitovanja prvog polufinala jedini čovek koji je Evroviziju doveo u Srbiju bez dlake na jeziku i u svom stilu za Alo! je objasnio zašto je subotić glavi favorit za odlazak na Evroviziju uprkos tome što do finala i proglašenja ima još četiri dana.

Foto: Printscreen Instagram

-Borko Stefanović je počeo da se bavi menadžerskim poslovima jer mu politika ne ide od ruke, tako da je preuzeo malog Borisa Subotića i preporučio ga svojoj životnoj saputnici Oliveri Kovačević, koja maksimalno gura da Boris pobedi kako bi svom dragom priuštila da se nađe u delegaciji Srbije na Evroviziji – rekoa je Mirković i za kraj dodao:

-Kao i svake godine oko predstavnika na Evroviziji dešava se muvačina.

KO JE BORIS SUBOTIĆ

Foto: Printscreen Instagram

Pop pevač Boris Subotić nepoznat je široj javnosti i logično se nameće pitanje ko je, šta je u dosadašnjoj karijeri uradio?

Boris je rođen 2001. godine u Sremskoj Mitrovici. Pevanjem je počeo da se bavi sa svega 5 godina. U septembru 2010. godine je učestvovao na nacionalnom izboru Srbije za Dečju pesmu Evrovizije s pesmom “Do moje klupe”. Na ovom izboru je završio na drugom mestu. Učestvovao je na takmičenjima “Ja imam talenat”, “Vivkovizija” i “Ja mogu sve”, na kom je i pobedio. Godine 2022. je učestvovao na “Pesmi za Evroviziju ’22” sa pesmom “Vrati mi”. Da ne diđe ruke od odlaska na Evroviziju svedoči i učešće na ovogodišnjem takmičenju.

Izvor: Alo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS