calendar

Sreda 3. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Za ovaj telefon kažu da će biti najmoćniji na svijetu: Evo kako će izgledati ANELI RASKRINKALA JANJUŠA! Čula njegov tajni razgovor sa cimerom, pa sve ispričala Hrvatska Monika Beluči je prosto neodoljiva: Ovu sliku treba gledati cijele godine Turska u fantastičnom meču srušila Austriju za veliko četvrtfinale “BOLJE SINU DA ŠALJEM PAKETE U ZATVOR, NEGO…” Tara Simov razbjesnila pratioce izjavom! INDI JE OVO PORUČIVALA ZORANU DOK JE BIO IZA REŠETAKA!? Marjanović nije gubio vrijeme, evo šta je uradio! NIKAD VIĐENA FOTKA DJECE DRAGANE MIRKOVIĆ! Marko podijelio Manuelinu objavu iz djetinjstva, pratioci oduševljeni! KONAČNO ISTINA! Jelena Karleuša LAŽNO PRIJAVILA Duška Tošića kako bi ZAŠTITILA SVOG J*BAČA Nikolu Jovanovića?! Evo šta se zaista dogodilo u porodičnoj kući Tošić-Karleuša OD PRIZORA NINE ĐOGANI MOŽE DA SE UMRE: Zbog Lunine sestre ZASTAJE DAH! Da li je realno (FOTO) Ovo objavljuju depresivne osobe na društvenim mrežama ALEKSANDRA NIKOLIĆ MOKRA DO GOLE KOŽE Snimala se u ogledalu, ljudi u šoku ANJA BLA DOŽIVLJAVA LINČ NA MREŽAMA ZBOG RASKIDA SA BAKOM PRASETOM! Influenserka dobija stravične uvrede, sada se oglasila i zamolila samo jedno! Nizozemci održali čas fudbala Rumunima i plasirali se u četvrtfinale Prizori kao iz horor filma: Pogledajte trenutak dolaska nevremena u Trebinje ASMIN SA STANIJOM POSJETIO RODNO MJESTO ANELI AHMIĆ! Kreće opšti haos, evo gdje se trenutno nalaze: “Ovo rade namjerno” LUNA JAVNO PRIZNALA SIMPATIJE! Miljković potvrdio – Luna NAŠLA DRUGOG

ANITA IZ ZADRUGE PROŠLA KROZ PAKAO SA BIVŠIM: Hteo da joj uzme dete, isplivali DETALJI

Objavio: RHT
20/02/2023 8:00 PM

Jedna od učesnica “Zadruge” je i prelepa Anita Stanojlović.

Foto: Printscreen

Anita dolazi iz Kruševca, profesionalni je šminker, a uprkos tome što je jako mlada, iza sebe ima “burnu prošlost”.

Majka je malog deteta, a od čoveka s kojim ga je dobila pobegla je jer je, kako tvrdi, nasilnik.

“Imam dete od dve godine, a s tim muškarcem sam završila pre nego što sam saznala da sam trudna… Jer bilo je nasilja, počeo je psihički i fizički da me maltretira. Završila sam to, mada i sada imam problema, pretnje i svašta nešto”, požalila se Anita u razgovoru za Pink.rs i dodala da joj je bivši zapretio čim je čuo da ulazi u “Zadrugu”.

“Znam da on ne može ništa osim da preti, tako da – ne plašim se. Rekao mi je: “Budeš li u Zadruzi uradila nešto pogrešno, uzimam ti dete”… A dok budem bila u “Zadruzi”, dete će čuvati moja i njegova majka.”

Kada je ulazila u rijaliti ovako je govorila o svom emotivnom statusu:

“Možda sam sada zauzeta, ali ući ću kao slobodna! Otvorena sam za ljubav, ali ne znam šta će da mi se izdešava. To je deset meseci, tu emocije rade samo tako, niko ne može da kaže: ‘E, tako će da bude‘”.

Za sebe je istakla da je velika svađalica, te neće ostati dužna nikome ko je bude napao.

(Espreso)

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS