calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

ONA VOLI FUDBALERE! ĆERKA ŽELJKA ŠAŠIĆA IMA NOVOG MOMKA!

Objavio: RHT
03/02/2023 6:00 PM

Ćerka Željka Šašića i Sonje Vuksanović uvek je interesantna medijima, kako zbog svojih fotografija na instagramu, tako i zbog druženja  sa raznim javnim ličnostima.

Foto: Printscreen Instagram

Spekuliše se da je od nedavno Sofija Šašić  u vezi sa bivšim fudbalerom Milanom Perendijom.

Sa Perendijom je u vezi tek nekoliko meseci, i viđaju se uglavnom van Beograda.

Bivši fudbaler ne krije vezu sa mladom Sofijom, što se može zaključiti po tome što objavljuje njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, dok je Sašićeva i dalje tajanstvena po tom pitanju. Milan i Sofija pre nekoliko nedelja bili su u Barseloni na odmoru, gde su bili desetak dana a onda su došli u Beograd i zajedno su ih viđali u prestoničkim lokalima i dok su šetali gradom. Trenutno se njih dvoje nalaze na Zlatiboru gde uživaju u zimskim čarima.

Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, Sofija je takođe bila povezivana i sa reprezentativcem Srbije, Nemanjom Radonjićem a isplivala je informacija da je Nemanja Sofiji bio neveran i da se tokom njihove veze, iza njenih leđa viđao sa pevačicom Marinom Visković ali Sofija se nije oglašavala ovim povodom.

Foto: Printscreen Instagram

Pre Nemanje, Šašićeva je uživala u romansi sa bivšim fudbalerom Crvene Zvezde Brankom Jovičićem. Po svemu sudeći, fudbaler joj je i dalje u srcu jer nakon raskida nije obrisala komentare koje su stavljali jedno drugome ispod slika dok su bili u emotivnoj vezi.

– Moja ljubav – napisala je Sofija ispod slike uz koju je stavila nekoliko emotikona srca.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS