calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan

BIVŠA MU PRVA ČESTITALA: Ženi se Ronaldo, biće to svadba koju će ceo svet pamtiti!

Objavio: RHT
14/01/2023 7:37 AM

Slavni fudbaler najavio brak prosidbom manekenke na Karibima

Foto:Printscreen Instagram

Živela ljubav! Kad bivša žena to napiše…

Milene Dominges, prva supruga Ronalda Luisa Nazarija da Lime, ovako je prokomentarisala najavu trećeg braka nekadašnjeg životnog saputnika. Čuveni Zuba, mnogi bi rekli originalni Ronaldo, zaprosio je devojku Selinu Loks (32) tokom odmora na Karibima, a prva čestitka svežim verenicima stigla je upravo od Milene.

„Tako sam srećna zbog vas! Bog vas blagoslovio i čuvao uvek! Živela ljubav!“, napisala je 43-godišnja bivša brazilska fudbalerka bez imalo sarkazma u rečima i uz emotikone zaljubljenosti i srca.

Vest o veridbi u Dominikani objavila je Selina na Instagramu.

„Da, želim! Volim te zauvek“, poručila je brazilska manekenka, na šta je 46-godišnji predsednik Valjadolida odgovorio:

„Volim te!“

Zubi će brak sa Selinom, s kojom je u vezi od 2015, biti het-trik, uz nekoliko burnih veza. S Milene je živeo četiri godine i ima sina Ronalda (22). Potom se venčao s manekenkom Danijelom Čikareli, takođe Brazilkom, ali su se razišli posle tri meseca jer se ispostavilo da brak nije zvaničan jer ona nije bila razvedena. A i tvrdila je da joj je as Reala bio neveran.

Napraviće fudbalski tim dece

Ronaldo je otkrio da je uradio vazektomiju (sterilizacija) pošto je potvrđeno da ima vanbračnog sina. Kasnije je ipak rekao da je zamrzao spermu, šaleći se da je ima dovoljno da napravi fudbalski tim.

Ronaldo se potom oženio tadašnjom studentkinjom Marijom Beatriz Antoni, s kojom ima ćerke Mariju Sofiju (14) i Mariju Alis (12). U međuvremenu se saznalo da je otac i Aleksandra (16), koga je dobio iz vanbračne veze s bodibilderkom Mišel Umezu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS