calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije

PONOSNI SRBIN: Kako je Siniša Mihajlović reagovao kad su mu “zabranili” potpis ćirilicom? Zbog njega su Italijani menjali propise!

Objavio: RHT
22/12/2022 9:30 AM

Siniša je bio ponosni Srbin i bio je spreman na sve zbog svojih principa i stavova

Foto: Screenshot Instagram

Legende o Mihi živeće dugo i nema sumnje da neće biti zaboravljen, kao ni sve ono što je ostalo iza njega.

Mihajlović je bio veliki Srbin i to je isticao sa ponosom na svakom koraku, a o tome svedoči i neverovatna priča o njegovom italijanskom pasošu koji je dobio 2011. godine.

Naime, Mihajlović se za pasoš potpisao ćirilicom, što nije dopušteno prema pravilima o putnim ispravama u Italiji.

Naš portal došao je i do ekskluzivnih detalja kako je do toga došlo.

Naime, kada je Mihajlović trebalo da dođe da završi i poslednje detalje oko pasoša, fotografisanje i potpis, došlo je do neočekivane komplikacije.

Miha se potpisao ćirilicom i Italijani su shvatili da su u problemu.

 Ne može potpis ćirilicom – glasila je poruka službenika, na šta je odgovor Mihajlovića bio još odsečniji “Onda mi ne treba italijanski pasoš ako ne mogu da se potpišem ćirilicom

Zaista, u italijanskim propisima nije postojala opcija da potpis bude ćiriličnim pismom, ali su na kraju zbog Mihe morali da menjaju propise i na kraju je uspeo da istera svoje.

Pasoš je dobio potpis na ćirilici, prvi ikada sa ovakvim potpisom koji je Italija izdala.

I ovo govori koliko je veliki bio Siniša Mihajlović.

Izvor: Telegraf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS