calendar

Sreda 10. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DŽABA TI SVE KAD NE MOŽEŠ DA IMAŠ DJECU! Ivan Marinković “udario” Jelenu gdje je najviše boli, ovo niko nije očekivao! ŠOK NA KONCERTU DRAGANE MIRKOVIĆ! Pjevačica HITNO prekinula sve, u publici nastao OPŠTI HAOS zbog nje! (VIDEO) AKO BUDE IZABRALA NJEGA, OTKAČIĆEMO MI NJU! Brutalno oglašavanje člana porodice Mione Jovanović, šok obrt pred sam kraj rijalitija! Španija srušila Francusku i plasirala se u finale Evropskog prvenstva Potrošači u BiH najviše se žale na komunalne i telekomunikacijske usluge, na cijene gotovo niko Nekadašnja učesnica rijalitija iz Dubaija prenijela kokain vrijedan 63 miliona eura, “pala” na aerodromu Borac igra dvomeč od 1,7 miliona eura: Ovo je novac koji su osigurali Sarajevo, Velež i Zrinjski JELENA NASRNULA NA IVANA! Nakon skandala o prevari, obezbjeđenje munjevito uletjelo, haos epskih razmjera! MILICA MILŠA SE PREPOLOVILA! Glumica znatno smršala, pa objavila fotku u bikiniju, a komentari pohvale samo pljušte! (FOTO) Jednom miss, uvijek miss: Ana Mirjana Račanović i danas plijeni ljepotom Pokazao kako se Balkanci ponašaju u all inclusive hotelima, pa nasmijao internet: Sve smo mi to platili IZGUBILA SAM ŠEST GODINA SA NEKIM KO NIJE ŽELIO DJECU! Jelena Marinković šokirala prizanjem: Sada je sve gotovo! Bugarske pjevačice objavile pjesmu pod nazivom “Lepa Brena”, slušatelji poručili: Blago gluhima Grčka šokira cijenama: Korištenje peškira za plažu košta 150 eura ATRAKCIJA NA MEDITERANU: Đina Džinović kao morska nimfa! PROCURIO PRIVATNI SNIMAK JOVANE I ŽELJKA JOKSIMOVIĆA! Opustili se u bazenu, scene izazvale opšti haos! (VIDEO)

Dejan još uvek u BRAKU sa Dalilom: Ona ga ODBILA na sudu, ostao bez razvoda

Objavio: RHT
21/12/2022 9:30 PM

“Dejan Dragojević još uvek u braku s Dalilom, jer se ona nije pojavila na sudu”

Foto: ATAImages

Dejan Dragojević i Dalila su se razišli pre više od godinu dana, nakon što je Dalila prevarila Dejana u rijalitiju Zadruga. Međutim, iako je Dejan potpisao papire za razvod braka, oni su još uvek zvanično u braku jer se Dalila nije pojavila na sudu.

Pre polaska na sud, Dejan je snimao svoju majku Biljanu koja je bila veoma radosna zbog očekivanog razvoda. Međutim, Dalila se nije pojavila na sudu, što je Dejana izrevoltiralo i on je izašao “praznih ruku” iz suda.

Foto: Instagram printscreen

“Ja sam sudiji rekao ovako: ‘Postoje četiri adrese na koje može da se pošalje, neka ide na oglasnu tablu’. Kaže ide na oglasnu tablu, stoji 38 dana i smatra se kao da je poziv podignut. Tako da sledeći put, ako se niko ne pojavi, suđenje će se održati zato što je na oglasnoj tabli”, rekao je Dejan.

Njega je sve vreme vozio brat David, a kada su ušli u automobil i krenuli nazad ka kući, pozvali su Biljanu, koja je bila veoma razočarana kada je shvatila da se Dejan nije razveo. “Stvarno! Je l’ došla? A advokat? Samo ti si bio… I šta sad? I šta će biti 14. ako se opet ne pojavi? Šta to znači?”, govorila je Biljana u neverici, a Dejan joj je poručio: “Odbili su pozive. Čekamo 14. februara. Biće razvod svakako jer ide na oglasnu tablu”.

Ovo nije prvi put da se Dejan nalazi u nezgodnoj situaciji zbog ljubavi. Nedavno se njegova devojka Aleksandra Nikolić zbližila s bivšim dečkom, što je Dejana iznenadilo i razočaralo. Ipak, on je nastavio da veruje u ljubav i nada se da će se uskoro razvesti od Dalile i naći sreću sa nekom drugom osobom.

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS