calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO!

ZELENSKI SE OBRATIO ZAPADU: Treba nam još 800 miliona evra da preguramo zimu

Objavio: RHT
13/12/2022 8:12 AM

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ocenio je da je Ukrajini, čija je energetska infrastruktura razorena u ruskim napadima, potrebno “najmanje 800 miliona evra” hitne pomoći da bi zadovoljila potrebe stanovništva tokom zime.

Foto: Screnshot Youtube

Zelenski je govorio preko video linka na otvaranju međunarodne konferencije solidarnosti sa Ukrajinom, organizovanoj u Parizu.

„Potrebno nam je nekoliko kategorija opreme, transformatori, oprema za obnovu visokonaponskih mreža, gasne turbine… našem energetskom sistemu je potrebna, bar do kraja grejne sezone, hitna pomoć iz evropskog energetskog sistema, odnosno struja iz zemalja Evropske unije u Ukrajini“, rekao je Zelenski.

Ukrajinski predsednik je dodao da će ta pomoć „koštati oko 800 miliona evra“.

Francuski predsednik Emanuel Makron istakao je volju međunarodne zajednice da pomogne Ukrajincima „da se odupru tokom ove zime“ Rusiji.

Govoreći na otvaranju konferencije u Parizu, Makron je rekao da se „Rusija ponaša kukavički“ i da „pokušava da seje teror među stanovništvom“ Ukrajine napadima na civilnu infrastrukturu.

N1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS