calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKS ZALJUBLJENA DO UŠIJU? Progovorila o NOVOM DEČKU Nikad emotivniji nastup: Beogradski sindikat izveo pjesmu za nastradalu djecu iz “Vladislav Ribnikar” “D-CAST”POMJERA GRANICE! Dejan Dragojević sve oduševio “MOJA TRUDNOĆA JE BILA TURBULENTNA” Aleksandra ne može više da šuti o Filipu: Priznala sve o POMIRENJU: “Kod mene je bilo ludilo” Oglasio se pjevač koji je izazvao najviše polemika na otvaranju OI: Da nije kontroverzi ne bi bilo zabavno Ogorčene američke teniserke pobjegle iz Olimpijskog sela zbog onoga što su tamo zatekle “EMOCIJE SU SE UGASILE!” Aleksandra Nikolić ekskluzivno za Hype otkrila sve o odnosu sa Filipom, pa pomenula i NOVOG DEČKA (VIDEO) CIFRA OD KOJE MOŽE DA SE RIKNE! DARA BUBAMARA TRAŽILA BRDO LOVE! Šok detalji napravili pometnju “JEDINO SAM TRAŽILA POŠTOVANJE” ALEKSANDRA NIKOLIĆ OTKRILA detalje RASKIDA sa Carem? Ekskluzivno za HYPETV Svratili u Jablanicu, najeli se pečenja, pa pobjegli ne plativši račun od 217 KM ALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O CARU: “Završila sam u BOLNICI u OSMOM MJESECU TRUDNOĆE!” Nikolićka iznijela JAVNO šta se dešavalo u 4 ZIDA! (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! ALEKSANDRA NIKOLIĆ NA HYPE TV! Prvi put o odnosu sa Carem, Leoni i BURNOM RASKIDU Lidija Vukićević se sprema za more: Sirene mogu da se zabrinu Prijetnje, preljube, klevete: Ovi rijaliti takmičari svoje rasprave nastavljaju na sudu U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE RAĐA NAJVIŠE MAMINIH SINOVA: Kod njih ćete uvijek biti broj 2! Drama kod Jablanice: Zapalio se kombi u vožnji, vatrogasci se bore s vatrom

Novak i Jelena ljubav od malena!

Objavio: RHT
12/12/2022 3:17 PM

Tenis trenirao je od malih nogu a njegovi roditelji su ga u tome podržavali!

Foto: Ata Images

Novak Đoković je imao sedam godina kada je doneo odluku da postane najbolji teniser sveta, a treninzi koje je imao svakodnevno i bezbrojni turniri na koje je išao, nisu olakšavali njegovo obrazovanje.

Teniserski as pohađao je osnovnu školu na Banjici, a njegovi roditelji podržali su svog sina u njegovoj ambiciji. Ipak, kada je upisao sportsku gimnaziju, njegovo obrazovanje je prekinuto zbog velikih obaveza koje je imao.

“Nisu imali razumevanja da on ne može da sedi u školskoj klupi” rekla je njegova majka koja je verovala u njega!

“Morala sam na disciplinsku komisiju da idem, da obrazlažem gde je sve moj sin bio. Naravno da su me i oni ocrnili i na kraju je izbačen, odnosno ispisan iz te sportske gimnazije. Rekla sam im da nikome ne kažu da su ‘s‘ od sportske gimnazije. Trebalo je da mu daju podršku, da mu daju gradivo koji će on da savlada.”

Foto: ATA Images

Svoju suprugu Jelenu je upoznao u gimnaziji koja je rodlia ljubav prema sportu još u osnovnoj školi i odlučila da upiše sportsku gimnaziju.

Ona je kasnije uspela da upiše jedan od najboljih privatnih fakulteta u Italiji, a 2011. odbranila je doktorat na smeru “Luxury Management and Services” Internacionalnog univerziteta u Monaku, nakon čega se 2014. godine i udala za svog školskog druga i današnjeg najboljeg tenisera na svetu

Bonus video!

hypebih.ba/Alo.rs

Tagovi:

  • ljubav
  • sport
  • Tenis
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS