calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Napadao snijeg u julu! Poledica na putevima (VIDEO) MARIJA KARAN U TANGAMA! Šok izdanje glumice o kome svi pričaju, pokazala tijelo vreteno (FOTO) Uroš priznao da je imao vrelu akciju sa udatom Jelenom! OVO SU SVI DETALJI! “NIJE ME PIPNUO MJESEC DANA!” Anđelo ODBIJA S*KS sa Anitom! Drama pred kraj rijalitija! (VIDEO) STANISLAV DRŽI MIONU U ŠACI! Otkrio šta je ona iza leđa radila Ša PJEVAČ PROŠAO KROZ PAKAO:”Doživio sam infarkt u kolima za volanom” Koliko stranaca je uzelo bh. državljanstvo? Odreklo ga se skoro devet puta više građana! “SVE ŠTO JE ASMIN IZNIO O ANELI, ZNAM I JA!” Iva Grgurić šokirala u emisiji “ShowBLIZ”: Imam informacije IZ PRVE RUKE (VIDEO) PONOVO VRELA AKCIJA U RIJALITIJU Miona i Ša nisu ni slutili da su pod lupom kamere! (FOTO) “BIĆU NAJBOLJI TATA NA SVIJETU!” Filip Car o svojoj PROŠLOSTI “Ja koji sam LUD ću biti bolji roditelj od mnogih” (VIDEO) TRAGEDIJA Bacio djecu kroz prozor, a onda počinio samoubistvo Ša se bori sa ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM? Uživo u programu saopštio DIJAGNOZU, javnost zabrinuta RAZVOD UŽIVO Ivan Marinković BIJESAN: NEKOME ĆU SE US*ATI U ŽIVOT!” Je li mu Jelena “NABILA ROGOVE” DNEVNI HOROSKOP ZA 8. JULI: Kod Ovnova danas napeto, Bikovi ostaju bez podrške TRUDNA MARGO ROBI! Pokušala da sakrije sretne vijesti, evo šta ih je odalo VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO)

VODITELJKA U VRELOM IZDANJU NAJVILA MEČ SRBIJA – BRAZIL! Muškarci oduševljeni (FOTO)

Objavio: RHT
24/11/2022 10:33 AM

Iako je dobila mnogo komplimenata na račun isklesanog stomaka, Debora se suočila i sa negativnim kritikama

Foto: Screenshot Instagram

Brazilska voditeljka Debora Seko izazvala je haos na društvenim mrežama zbog stajlinga u kom je vodila emisiju posvećenu Svetskom prvenstvu u Kataru.

Njene zemljake večeras od 20 časova očekuje prvi duel u grupi G – protiv Srbije, a Seko je stigla da skrene pažnju i na sebe.

Katarska pravila oblačenja izazvala su burne reakcije u javnosti i sada se pomno prati svačiji stajling – iako niste u Kataru.

Na Svetskom prvenstvu veliku pažnju privukla je žena katarskog šeika, a potom Mesijeva žena i bivša srpska snajka Adrijana Lima. Za razliku od zanosnih lepotica koje su očarale Dohu, brazilska voditeljka dobila je oštre reakcije i negativne kritike javnosti.

Debora Seko, koja na Sportv-u vodi emisiju o fudbalu, pojavila se u bež pantalonama sa džepovima i plavoj košulji.

Debora odlično zna kako da isprovocira javnost, čak i ako je zakopčana do grla. Dugmići su uredno na mestu, ali je košulja jedva pokrila grudi. I kao da to nije bilo dovoljno, voditeljka je tange podigla na kukove, dok je urbane pantalone spustila što je niže mogla.

Iako je dobila mnogo komplimenata na račun isklesanog stomaka, Debora se suočila i sa negativnim kritikama. Kako su brojni korisnici istakli, mnogi smatraju da je ovakav stajling neprikladan za vođenje sportske emisije.

“Ovo je fudbalska emisija, a ne modna revija”, “Imaj poštovanja prema Svetskom prvenstvu, pogotovo jer je u Kataru”, “Ovo je baš neprimereno”, “Glupo je, kao da ne bi bila lepa u normalnoj košulji i elegantnim pantalonama”, “Šta moda učini ženama”, glasili su samo neki od komentara, a njen odgovor je još više razbesneo mnoge:

Baš me briga, ja sam ono što jesam – rekla je Debora.

Izvor: Espreso, Magazin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS