calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OTKRIVENO GDJE SE NALAZI MILJANA NAKON DISKVALIFIKACIJE IZ RIJALITIJA Odvedene na ovu lokaciju Tragedija u Prijedoru: Otac poginuo prilikom pada s motocikla, sin (9) teško povrijeđen ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Spremne prženice za Sultana! OVO JE POSEBAN RECEPT (VIDEO) Jelena Rozga otkrila šta joj je ugledni ljekar rekao da operira: “Bila bi ljepša kada bi…” Napadao snijeg u julu! Poledica na putevima (VIDEO) MARIJA KARAN U TANGAMA! Šok izdanje glumice o kome svi pričaju, pokazala tijelo vreteno (FOTO) Uroš priznao da je imao vrelu akciju sa udatom Jelenom! OVO SU SVI DETALJI! “NIJE ME PIPNUO MJESEC DANA!” Anđelo ODBIJA S*KS sa Anitom! Drama pred kraj rijalitija! (VIDEO) STANISLAV DRŽI MIONU U ŠACI! Otkrio šta je ona iza leđa radila Ša PJEVAČ PROŠAO KROZ PAKAO:”Doživio sam infarkt u kolima za volanom” Koliko stranaca je uzelo bh. državljanstvo? Odreklo ga se skoro devet puta više građana! “SVE ŠTO JE ASMIN IZNIO O ANELI, ZNAM I JA!” Iva Grgurić šokirala u emisiji “ShowBLIZ”: Imam informacije IZ PRVE RUKE (VIDEO) PONOVO VRELA AKCIJA U RIJALITIJU Miona i Ša nisu ni slutili da su pod lupom kamere! (FOTO) “BIĆU NAJBOLJI TATA NA SVIJETU!” Filip Car o svojoj PROŠLOSTI “Ja koji sam LUD ću biti bolji roditelj od mnogih” (VIDEO) TRAGEDIJA Bacio djecu kroz prozor, a onda počinio samoubistvo Ša se bori sa ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM? Uživo u programu saopštio DIJAGNOZU, javnost zabrinuta

Milan Borjan golman reprezentacije Kanade oduševio optimizmom: Neće biti iznenađenja Srbija će dobiti Brazil večeras!

Objavio: RHT
24/11/2022 6:27 AM

Milan Borjan napustiće u četvrtak kamp reprezentacije i otići sa kapitenom na utakmicu “orlova”. O Hrvatskoj ne želi da posebno govori.

Foto: Screenshot Youtube

Kanađani će sledeću utakmicu odigrati u nedelju, protiv Hrvatske, a Borjan je bio upitan da li će imati dodatni motiv, s obzirom na to da je rođen u Kninu, odakle je izbegao za Beograd, pa za Kanadu. “Biće interesantno protiv Hrvata, daćemo sve od sebe da ih pobedio. Ne bih da komentarišem da li imam poseban motiv protiv Hrvata. Pratili smo meč Hrvata i Maroka, ne čudi me, svi igraju fudbal, a mi možemo sa svima. Probaćemo da donesemo tri boda reprezentaciji”.

Kakav je osećaj odigrati prvi meč na Mundijalu? “Neverovatno je debitovati sa 35 godina, ispunio sam sve snove sa reprezentacijom i Zvezdom. Svi saigrači iz Zvezde su mi poželeli sreću”.

Naravno, Milan će u četvrtak pratiti utakmicu Srbije i Brazila. “Srbija? Verujem u reprezentaciju, ima fenomenalnog selektora i fenomenalno igra. Neće biti iznenađenja, Srbija će pobediti. Idem na utakmicu, pitao sam moje iz reprezentacije i dozvolili su mi. Mene su večeras bodrili prijatelji, supruga, sin.. Idemo zajedno na utakmicu, ali ne gledamo zajedno. Ja idem sa Atibom Hačinsonom (kapitenom Kanade, prim. novin) i on će navijati za Srbiju, neće da navija za Brazil”, nasmejao se Borjan.

Izvor: Mondo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS