calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla!

BRITANSKI POLITIČAR NA TVITERU KRITIKOVAO PONAŠANJE ALBANACA U LONDONU A ONDA SU USLEDILI KOMENTARI: NATO mora da interveniše, Albanci imaju pravo na svoju pokrajinu u Engleskoj, pozivamo posmatrače UN…

Objavio: RHT
13/11/2022 12:10 PM

Nakon jučerašnje objave na Twitter-u britanskog političara Najdžela Faraža koji se požalio na ponašanje Albanskih migranata u Londonu, usledila je salva ciničnih i sarkastičnih komentara.

Foto: Screenshot Twitter

Britanski političar Najdžel Faraž postavio je na tviteru video klip na kome se vidi kako su Albanci obmotali spomenik Čerčilu albanskom zastavom tokom protesta u Londonu.

Faraž je u tvitu napisao da “Ovi ljudi ne mare ni za našu zemlju ni za žrtve iz prošlosti. Ovo što se danas dešava u Londonu je sramota!

Tviteraši su zasuli Najdžela komentarima u kojima pozivaju na NATO intervenciju, posredovanje UN, zahteve da Tirana i london sednu za pregovarački sto i sve reše mirnim putem, podršku nezavisnoj oblasti London-Dardanija, itd.

Neki su uspeli čak i da iscrtaju mapu Republike engleskog Kosova.

Dok su pojedini tviteraši zahtevali da se održi referendum o samoopredeljenju Albanaca u Britaniji.

A bilo je i zahteva da se London bombarduje kako bi se zaštitio albanski narod.

Da li je političar Najdžel Faraž razumeo sarkazam tviteraša ili je pomislio kako je sve otišlo dođavola kada se zbog iligalnih migranata dovodi u pitanje suverenitit Velike Britanije, videćemo u njegovim reakcijama na tviteru.

Faraž je inače poznat kao oštar kritičar vlasti u londonu, koje su dozvolile gotovo neometan rad albanskih kriminalnih grupa, koje preko La Manša prevoze ilegalne migrante u Britaniju.

Sve vreći broj Albanaca ilegalno preko La Manša ulazi u Veliku Britaniju, što je izbezumilo njihovu vladu, a o čemu najbolje svedoči izjava ministarke unutrašnjih poslova Suele Braverman, koja je upozorila na to da je Engleska “pod invazijom”, budući da je od 40.000 migranata njih 12.000 došlo iz Albanije.

Hypetv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS