calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja!

POD PRITISKOM LEVIČARA VELIKE KOMPANIJE NAPUŠTAJU TVITER OD KAKO GA JE KUPIO ILON MASK: Otišli su Audi, Pfizer, General Motors, Volkswagen, Mondelez, General Mills

Objavio: RHT
06/11/2022 7:10 PM

Najmanje šest velikih kompanija povuklo je svoje oglašavanje sa Tvitera zbog zabrinutosti o tome kako će kupovina ove mreže od strane Ilona Maska uticati na politiku moderiranja sadržaja na platformi.

Foto: Screenshot Youtube/Twitter

Velike kompanije počele su da se povlače iz oglašavanja na Tviteru nakon što je Ilon Mask prošle nedelje preuzeo platformu, tvrdeći da su zabrinute kako će Maskovo vođstvo uticati na praksu moderiranja sadržaja u aplikaciji. Za sada su se povukle kompanije Audi, Pfizer, General Motors, Volkswagen, Mondelez, General Mills. Veliki biznis je signalizirao kolektivno zaustavljanje oglašavanja na Tviteru kada je Interpublic Group, gigant za kupovinu reklama koji radi sa potrošačkim brendovima kao što su Unilever, Hiundai, Domino’s Pizza i Coca Cola, ove nedelje predložio da njegovi klijenti zaustave oglašavanje na platformi.

Osuđujući napore da se Tviteru oduzme prihod od reklama kao napad na slobodu govora, Mask se složio sa političkim komentatorom koji je tvrdio da su pokušaji da se umiri levica bili uzaludni pokušaji.

Iako se očekuje da će ova lista rasti, za sada su ovih 6 kompanija definitivno povukle svoje oglašavanje sa tvitera.

Mask je odgovorio na ono što je opisao kao „masovni pad“ prihoda od oglašavanja za Tviter, rekavši: „Tviter je imao ogroman pad prihoda, zbog grupa aktivista koji vrše pritisak na oglašivače, iako se ništa nije promenilo moderacijom sadržaja a mi smo uradili sve kako bismo umirli aktiviste. Ekstrema zbrka! Oni pokušavaju da unište slobodu govora u Americi.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS