calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

ŠOKIRAĆE VAS! HALAND NAJVEĆA ZVEZDA MANČESTER SITIJA I JEDAN OD NAJBOLJIH FUDBALERA NA SVETU IMA TAJNE KOJE MU POMAŽU DA BUDE FOKUSIRAN!

Objavio: RHT
30/10/2022 12:05 PM

Iako mu je tek 22 norveški fudbaler Erling Haland važi za jednog od najboljih, ako ne i najboljeg fudbalera na svetu.

Foto: Sreenshot Youtube

Prosto je neverovatno sa kojom lakoćom postiže golove u najjačoj ligi na svetu Premijer ligi. Na terenu je prava zver, a razlog zašto deluje kao terminator, uz pažljivo biranu ishranu, je neverovatna opsesivnost prema određenim stvarima.

Norvežanin dobro pazi na svoje telo i od ranije je poznato kako ima određen sistem i posebnu ishranu. Sada je otkriveno da je Norvežanin opsednut kvalitetom sna. Haland smatra da je san bitniji od bilo čega u životu i uveren je da mu dobar odmor poboljšava učinak na terenu.

Napadač Mančester sitija uvek leže između 22 i 22:30 časova, osim kada igra utakmice Lige šampiona. Sve elektronske uređaje isključuje daleko pre odlaska u krevet i nedostupan je za bilo koga u periodu dok spava. Tokom noći na prstu nosi poseban uređaj koji mu meri kvalitet sna, promenu temperature, stres i otkucaje srca. Cena tog uređaja koji izgleda kao prsten je 400 dolara.

Stručnjak za sportsku nauku Kalum Valš komentarisao je Halandovu opsesivnost.

“On je ekstremna verzija Zlatana Ibrahimovića. Recimo da je nivo Kristijana Ronalda u svim aspektima”.

Takođe, Haland satima pre izlaska van kuće nosi posebno dizajnirane naočare koje blokiraju visoku energiju koju emituju prirodna svetla i digitalni ekrani.

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS