calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila zašto su je svi ponižavali i priznala: Elme je moj život (VIDEO) UROŠ STANIĆ KROZ SUZE PROGOVORIO O PORODICI! Otkrio i da li ga se odrekao otac Tokom ljetne sezone otvoreno još devet graničnih prijelaza između BiH i Hrvatske MENSUR DRŽI ANELI U ŠACI!? “Govorio je on meni da to neće biti dobro” PRVO OGLAŠAVANJE BH. REPERA POSLIJE HAPŠENJA: Malo temperament i ja kakav jesam (FOTO) TRUDNA MILICA U OPEKOTINAMA! Zabrinuti fanovi (FOTO) NALAZ OBDUKCIJE: Beba pronađena u kontejneru u Bugojnu je ugušena ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se odlično snalazi na selu, iako je rođena u gradu: Nerviraju me svađe sa Memom! “TUŽNA SAM…”(VIDEO) MMA BORCI napravili RUSVAJ U EMISIJI! Voditeljka u ŠOKU! Gdje je OBEZBJEĐENJE?! (FOTO, VIDEO) ISPLIVALA VELIKA ANITINA TAJNA: Ono što joj piše u dokumentima šokiralo je sve! “KANCER MI SE VRATIO, DISKVALIFIKOVALI SU ME!” Aleksandar Požgaj ekskluzivno o stravičnim momentima i KAMATARIMA Laka na koncertu u Goraždu poručio sugrađanima: Izdržite još malo, tunel Hranjen će biti 2025. hidžretske godine RASKRINKANA STANISLAVOVA AFERA: Proveo noć u hotelu sa Urošem? Žena i djevojčica (8) poginule u “sumnjivom” požaru: Druga djevojčica (10) u kritičnom stanju JANJUŠ ŠOKIRAO SVOJIM IZGLEDOM! Ne želi priznati šta je radio na licu, ali on ga je raskrinkao Još traje borba s vatrom iznad Tučepa i Podgore: “Turisti su bježali, ali ne zbog požara”

ŽIVOT JOJ JE UGROŽEN: MARIJA KULIĆ HITNO OPERISANA!

Objavio: RHT
28/10/2022 12:03 PM

Dokle više?! Marija Kulić je nažalost ponovo loše. Zdravstveno stanje joj je bilo ugroženo, pa je operacija dojke hitno zakazana.

Foto: printscreen YouTube

-Jako sam loše. Ne mogu više! Sikiram se zbog cele situacije, jako mi teško pada kada gledam situaciju sa Miljanom i Zolom”, rekla je Marija za Kurir, kojoj je pozlilo zbog ćerke koja se ponovo pomirila sa bivšim dečkom Zolom.

-Imam operaciju u 15 sati u Beogradu, uočili su mi neku promenu na dojci. Kažu da je benigno… Oni sve što skinu šalju na histopatologiju, videćemo”, rekla je Marija koja veruje da je sve posledica ogromnog stresa koji je pretrpela dok joj se ćerka Miljana Kulić letos borila za život, nakon operacije želuca.

FOTO: Hype

-Taj gnoj, to što mi se storilo, to je od onog silnog stresa. 45 dana nisam spavala, vi ne znate šta je to bilo. Negde mora da izbije to, daj Bože samo da je to dobro, da kad stignu rezultati, sve to bude dobro. To je jače od mene, ne možeš da se sekiraš kada je život deteta u pitanju, tu ne pomažu ni lekovi – zaključuje Marija.

Moramo vas podsetiti da je Marija već bila veoma loše, imala je rak štitne žlezde, pa je uspela uz pomoć lekara da se izleči.

foto:youtube/printscreen

‒ Zadovoljna sam mojim zdravstvenim stanjem, iznela sam i više od očekivanog, zaista sam se uplašila hemioterapije, mnogo više od zračenja. Prvu i drugu sam podnela malo lošije, a ovu treću, koju sam primila pre nekoliko dana, podnela sam fantastično. Nemam mučnine, nisam klonula duhom, imam energije i snage. Trudim se da deca ne vide kada mi je teško, uvek se odvojim da ne pokažem mojim najbližima kako se osećam. Svesna sam da svi ljudi koji kroz ovo prolaze imaju takav period. Nije niko dužan da nešto oseti, ni deca, a pogotovo ne Željko. Znam da ću uspeti u ovoj borbi i svima koji boluju od ove bolesti to želim. Svega se pridržavam, ali nisam uspela da ostavim cigarete, što je možda i najbitniji faktor, ali sam ih drastično smanjila – rekla je Marija.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS