calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike!

DODIK OKUPIO PREKO 50.000 GRAĐANA NA MITINGU! Kusturica prvi održao govor! (VIDEO)

Objavio: RHT
25/10/2022 6:13 PM

U Banjaluci se u organizaciji SNSD-a i koalicionih partnera održava narodni miting za odbranu Republike Srpske pod nazivom “Otadžbina zove”.

Foto: Screenshot Youtube

Miting za slobodnu i demokratsku volju građana održava se u Parku “Mladen Stojanović” uz prisustvo preko 50.000 građana.

-Skupili smo se ovdje da spriječimo ono što je od devedesetih godina tutnjalo Evropom i pomelo tradiciju, porodicu i sve ono što moramo da branimo da bismo opstali.- izjavio je proslavljeni režiser Emir Kusturica, koji je prvi održao govor na narodnom mitingu “Otadžbina zove” u Banjaluci.

Kusturica je istakao da postoje stvari za koje čovek mora da se bori.

– Kažu mi ljudi da nikada ovdje na jednom mjestu nije bilo ovoliko svijeta. Kako i ne bi kad ima razlog koji nije samo u tome što pokušavaju da ukradu građanske izbore nego sve miriše na državni udar. Sve što brane Milorad Dodik i njegova ekipa je dovedeno u pitanje – poručio je Kusturica. 

Kusturica je stakao da su večeras u Banjaluci kako bi poručili da neće dozvoliti da sa čela naroda ode Milorad Dodik.

Ne postoji niko jači od naroda i narodne volje, poručio je Radovan Kovačević, portparol SNSD-a, sa narodnog mitinga za odbranu Republike Srpske.

Ovaj događaj su nazivali skup, a sada vidimo da je ovo veličanstven sabor – poručio je Kovačević.

-Mi smo imali izbore 2. oktobra i tamo pokazali šta je volja naroda, a onda je nelegalni CIK odlučio da one koji su legalno izabrani skloni u stranu i da radi po nalogu opozicije. – izjavila je predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

Cvijanović je istakla da je narod birao i nju i Milorada Dodika i sve partije koje godinama rade za Republiku Srpsku.

– Ovdje smo i da poručimo nelegalnoj Centralnoj izbornoj komisiji da ako nas je ovdje 50.000 onda će pred vratima CIK-a biti 100.000 zato što ste odlučili da kradete naše glasove i da prvi put brojite i prebrojavate glasove u Sarajevu jer je to tražila izdajnička opozicija. Trebamo da čuvamo Srpsku i ono što nam je dala, a to je pravo na život, slobodu i da budemo izabrani kako narod Srpske to hoće, a ne kako hoće oni koji sjede u ambasadama – poručila je Cvijanović.

-Banjaluka i Srpska su večeras pokazali da su u punom demokratskom kapacitetu, rekao je Dragan Čavić, predsjednik NDP-a

-Mi smo kao narod u 20. vijek ušli bez države, i cijeli vijek prolijevali krv, tek krajem u Otadžbinskom ratu sa Republikom Srpskom dobili smo je. I ovo je borba da potvrdimo svoju slobodu – naglasio je Čavić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS