calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla!

NIKOLU ROKVIĆU NARUŠENO ZDRAVLJE?!: Bojanina trudnoća je pala u drugi plan (FOTO)

Objavio: RHT
08/10/2022 11:30 PM

Zdravlje Nikole Rokvić zabrinulo sve, pa je Bojanina trudnoća pala u drugi plan.

FOTO: printscreen/facebook

Prethodna godina je bila teška za porodicu Rokvić, posebno za udovicu Slavicu i sinove Marinka Rokvića, Nikolu i Marka. Marinkovi naslednici nisu dozvolili majci da “potone” nakon pevačeve smrti, pa su redovno sa njom, a Rokvićeva udovica najviše voli da provodi vreme sa najmlađim članovima porodice, Despotom, Leonom i Simeonom.

I Nikola i Marko očekuju prinove, njihove supruge rodiće po devojčicu.

Iako je delovalo da su crni dani odavno iza njih Nikola je objavio fotografiju na „Instagramu“ koja je zabrinula sve njegove fanove. Naime, pevač na licu nosi masku za disanje, pa su se mnogi zapitali da li je zdravlje Nikole Rokvića narušeno.

Foto: Instagram/Printscreen

Pevač je objasnio da je u pitanju redovni tretman u hiperbaričnoj komori. To je tretman koji mu pomaže da se oseća bolje.
Porodica se priprema za dolazak gospođice početkom naredne godine, koju svi željno iščekuju.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS