calendar

Utorak 2. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Drama u Frankfurtu, Portugal poslije penala prošao hrabru Sloveniju Žene lude za ovom haljinom Meline Džinović KRATKO I JASNO! Oglasila se Jelenina porodica nakon vijesti da je Zoran u vezi sa Indi Aradinović! POSTAVLJAJU STANDARDE Saša Mirković i Aca Lukas pokorili ljetnu sezonu! Tako to rade istinske estradne zvijezde EKSKLUZIVNO VEČERAS U “D-CASTU” Porodica Tome Zdravkovića OŠTEĆENA ZA MILION EURA?! Ko krši AUTORSKA PRAVA I KOJE SU POSLJEDICE? Snažno nevrijeme stiglo i u našu zemlju: Led i olujni vjetar pogodili ovaj dio BiH (VIDEO) “SVA SREĆA DA JE POLICIJA BRZO STIGLA” Tamara Đurić EKSKLUZIVNO ZA HYPE nakon što ju je navodno napao bivši dečko: “Sebi je lomio ruke” ZORAN MARJANOVIĆ U VEZI SA INDI?! Uhvaćeni na bazenu dok razmjenjuju nježnosti! STANISLAV BACIO MAJU NA POD! Skandalozno ponašanje Marinkovićke, nastavlja da se ponižava, gledaoci zgroženi! Konačno lijepe vijesti: Od Enesa Begovića mnogi ovo nisu očekivali HITNO SE OGLASILA TAMARA ĐURIĆ! Starleta otkrila sve, pa svima poslala jasnu poruku! ANA KORAĆ ISKOPIRALA SORAJU?! Svi pričaju o njenim obrvama, ogromne su, komentari se samo nižu, fotka se širi mrežama Uspavanka riješena golom Kolo Muanija: “Trikolori” prošli u četvrtfinale OVO JE NOVI DEČKO MINE VRBAŠKI! Za četiri sezone imala je 14 partnera, sada se potpuno povukla i NESTALA! (FOTO) ŠA SAZNAO ŠTA SU MIONA I STANISLAV RADILI U HOTELU! Sve mu priznala, i to u lice, Nenad na ivici nervnog sloma! HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK 2. JUL 2024. GODINE! City Hype vam donosi NOVE PIKANTERIJE!

OVO NI ČARLS NI KRALJICA NISU USPELI: Princ Vilijam se očajnički bori da izbegne prokletstvo kraljevske porodice!

Objavio: RHT
13/09/2022 9:30 AM

Posle višemesečnih spekulacija da princ Vilijam i Kejt Midlton planiraju veliki preseljenje u Vindzor zbog svoje dece, ovo se zaista i desilo, te su njihova deca, Džordž, Šarlota i Luis, krenula u novu školu početkom ove nedelje.

Foto: youtube

Jedan insajder je za Dejli miror rekao da par želi da svojoj deci pruži malo više privatnosti nego u Kensingstonskoj palati, koja se nalazi u centru Londona, ali prema Denu Vutonu iz Dejli Mejla, ovaj potez je takođe motivisan Vilijamovom željom da da prioritet roditeljstvu, a Vilijam je to eksplicitno rekao na nedavnim kraljevskim sastancima, gde je razgovarao o „svojim iskustvima kao ožalošćenog školarca“.

Vuton je dodao da Vilijam šalje jasnu poruku kraljevskoj porodici o važnosti godina za formiranje njegove dece. Visoki kraljevski insajder rekao je za tabloid da su mu Vilijamova osećanja prema princu Čarlsu, posebno, pomogla da odluči kako da zacrta put napred sa sopstvenom decom.

Foto: youtube

– Princ Vilijam je oprostio svom ocu i odnosi između njih su jači nego što su bili u neko vreme, ali je svima bio potpuno jasan da neće ponoviti grešku koju je napravio njegov otac – rekao je izvor i dodao:

– On smatra da je neupitna radna etika princa Čarlsa imala direktan uticaj na njegovo odrastanje, posebno nakon smrti njegove majke. Prečesto je njegov otac birao svoje dužnosti umesto obaveza jednog tate.

Godinama se pričalo da su Čarls i Vilijam imali posebno spornu vezu u godinama nakon smrti princeze Dajane, ali početkom 2020. godine, kada su članovi kraljevske porodice zatvorili poglavlja od nekoliko meseci punih skandala, otac i sin su otkrili obostrano osećanje poštovanja.

U februaru 2020. otac i sin su pokazali snagu svoje veze u zajedničkom angažmanu sa Kejt Midlton i Kamillom, kraljicom suprugom, a u to vreme, izvor je rekao za Vaniti Fair, da je „definitivno došlo do promene u Vilijamovom odnosu sa ocem.”

Foto: youtube

Zanimljivo je da je i sam Čarls imao sličnih problema sa svojom majkom, Elizabetom II, koja je preminula prošlog četvrtka, a koju je godinama optuživao da je bila hladna i distancirana. Iz tog razloga ne čudi da se ponekada govori o prokletstvu kraljevske porodice koje govori o obavezama zbog kojih roditelji ne mogu da se posvete svojim naslednicima, a koje Vilijam tako strasno pokušava da izbegne.

Izvor: kurir.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS