calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije TRUDNA MILICA POSLALA JASNU PORUKU! Zapušila usta hejterima, donijela odluku! (FOTO) I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena!

ĐOKOVIĆEVA SNAJKA BAVI SE OVIM! Jednu stvar će joj Đole sigurno sa oduševljenjem ispuniti

Objavio: RHT
12/09/2022 6:30 PM

Đorđe Đoković, najmlađi brat najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, zakleo se na večnu ljubav Aleksandri Saški Veselinov u Crkvi Svetog Marka u Beogradu.

Foto: printscreen video

Ceremoniji venčanja bila je za najuže članove porodice. Mladencima su prvi čestitali Dijana i Srđan Đoković, koji su potom zagrlili najmlađeg sina, a majka Dijana nije mogla da sakrije suze radosnice.

Ko je Noletova snajka?

Saška Veselinov je model i influenserka, dok je Đorđe uspešni mladi biznismen. Njih dvoje su tokom svog gostovanja u emisji ’’ Amidži šou’’ otkrili da od prvog dana zabavljanja nezvanično žive zajedno, kao i da su nakon 20 dana otišli zajedno na more, a po povratku je Đorđe rekao: ’’Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću.’

Saška je popularna na Instagramu, gde je prati više od 50.000 ljudi. Voli da putuje i najviše voli egzotične destinacije, poput Dubaija i Tanzanije.

BONUS VIDEO:

Izvor: kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS