calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VELIKO SLAVLJE U DOMU STANIJE! Starleta potvrdila sretne vijesti, očekuje se Asminovo oglašavanje! (FOTO) ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZARADILA MILION! Priznala šta je sve morala da radi Drama u Sarajevu: Ranjen muškarac, policija traga za osobom koja je pucala u Sokolović-Koloniji KĆERKA ZDRAVKA ČOLIĆA U HOT IZDANJU! Una se utegla u minić i objavila vrele kadrove! (FOTO) Novak Đoković je proglašen za šampiona svijeta! SKANDALOZNO PONAŠANJE STANISLAVA! Gura psa, raskrinkano njegovo pravo lice, gledaoci traže kaznu! “ŽELJE MOG MUŠKARCA SU VAŽNE” Melina Džinović konačno riješila da progovori o svemu! SVE JE BILA PREVARA! Dragana Mirković se hitno oglasila i saopštila šokantne vijesti! Influenserka Tatjana Jo iskreno: Vodite računa kada ostavljate negativne komentare na društvenim mrežama to može biti jako OPASNO! SKANDAL! MAJA MARINKOVIĆ BILA INTIMNA SA OVIM UČESNIKOM U ŠTEKU?! Procurili šokantni detalji NUDI NAGRADU OD 25.000 EURA! Baka Prase se oglasio nakon što je pokraden, otkrio nove detalje pljačke Muškarac ušao u rijeku Drinu i nije izronio, na terenu policija i vatrogasci “ODGURNUO ME JE, UPLAŠILA SAM SE ZBOG MOG BIVŠEG SUPRUGA” Tamara Đurić o incidentu, otkrila javno ko je muškarac koji je napravio haos BAKA PRASE POKRADEN! Jutjuberu upali u kuću, policija hitno reagovala: “Šteta je 250.000 EURA, čuvao sam za spot sa Vojažem” BRUTALAN OBRT UOČI FINALA! Evo ko je nominovan za izbacivanje, nastao muk nakon što je voditeljica pročitala ime! Najsretniji dani u julu za svaki horoskopski znak

ISPLIVALI DETALJI RAZGOVORA LUNE I ADAMA PRE NJEGOVOG ULASKA U RIJALITI!: ,,Adam zna šta ne sme da priča”

Objavio: RHT
10/09/2022 11:15 PM

Adam Đogani prošle noći ušao je na imanje u Šimanovcima, gde se proslavila i njegova sestra Luna Đogani, koja je odnela pobedu u drugoj sezoni ,,Zadruge”, ali navodno njegovoj sestri se nije dopala ideja da joj brat bude ponovo učesnik.

Foto: Youtube/Printscreen

Adam je pre ulaska poručio da je imao razgovor sa Lunom, koja mu je poručila da će biti uz njega sve vreme.

Sada se otkrilo kako je navodno Luna reagovala kada je saznala za Adamov ulazak u Zadrugu.

– Nije joj bilo svejedno, jer svi znamo kako je prošlo, taman su bili na pauzi i onda je Adam dobio dobru ponudu kada je novac u pitanju, pa nije mogao ni da odbije, jer tu sumu novca ne bi niko normalan odbio. Nije ni Luni bilo najsjajnija ideja da Adam uđe, jer se odmah zna da će se tu postavljati svaka pitanja, kopanje po prošlosti, da će ga zadrugari dirati tamo gde ga najviše boli, a taman su svi krenuli svojim putem – započinje izvor i nastavlja:

– Sedeli su i pričali o svemu, nije ona njemu nešto zabranila, niti bilo šta, Adam zna šta ne sme da priča i šta ne bi trebalo da pominje, to su porodične stvari, tajne, koje i treba da ostanu u okviru porodice. On nije glup momak, inteligentan je i Luna ima poverenja u njega, kao i Gagi i Marko, niko zapravo nije ni posumnjao da će on blatiti prezime Đogani.

– Luna mu je samo rekla da će biti uz njega sve vreme, da će mu biti podrška, za sve što bude trebalo da će biti tu, da su oni brat i sestra i da neće dati na njega, da će sve voditi računa spolja šta i kako treba. Luna je retko rijaliti učesnica koja je uspela da se izvuče iz svega, ostvari se kao majka, da bude požrtvovan roditelj, udala se, potpuno se povukla iz tog nekog javnog ludila, što je na nju svakako uticalo dobro – završava izvor.

BONUS VIDEO:

Izvor: Republika.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS