calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera

IZGUBILA JE NEVINOST SA DUPLO STARIJIM: Priča o silovanju i svešteniku je LAŽ!

Objavio: RHT
10/09/2022 12:45 PM

Bivša zadrugarka Viktorija Mitrović, prošle godine je potresla region kada je iznela priču o tome da ju je kao dvanaestogodišnju devojčicu silovao sveštenik.

FOTO: youtube

Međutim, njen bivši muž Robert Mitrović koji je postao učesnik “Zadruge 6” otkrio je cimerima da je to laž koju su smislili njeni baba i deda kako bi uzeli pare!

Robert Mitrović nije gubio vreme, pa je neposredno nakon ulaska krenuo da priča o bivšoj supruzi, Viki Mitrović. Kristijan, Danijel, Denić i Mikica Bojanić pomno su slušali sve detalje koje je novi zadrugar iznosio o braku.

-Ona kad je bila u braku sa mnom govorila mi je da je bila sa dečkom koji je stariji od nje. Nije baš mator čovek, ona je imala 12, 13 godina, a on 20 i neku. Vozio je nekog džipa – rekao je Robert, pa nastavio:

-Ona kaže da je izgubila nevinost sa njim, i pošto su njeni baba i deda zlo koje samo pare interesuju, otišla je kod tetke. Baba i deda su izmislili sve o svešteniku da bi uzeli veće pare. To mi je ona rekla – otkrio je Mitrović.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS