calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JELENA PRIZNALA AFERU SA UROŠEM RAJAČIĆEM! Ivan Marinković ne vjeruje šta čuje, na ivici suza! Put ka raskidu: Ove navike u krevetu uništavaju vašu vezu OVAKO IZGLEDA NOVI DEČKO KOM SE DUNJA ILIĆ KLELA NA LJUBAV JUTROS, A NEKOLIKO SATI KASNIJE GA OPTUŽILA ZA NASILJE! (FOTO) “ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku”

U DETINJSTVU POMAGALA OCU U RIBARNICI, A PROŠLE GODINE ZARADILA MILIONE: Glumica iz popularne serije potiče iz siromašne porodice!

Objavio: RHT
09/08/2022 11:30 PM
Doris Pinčić, glumica koja se u Srbiji proslavila serijom “Larin izbor” često je govorila kako potiče iz skromne porodice i kako je odrastala u okruženju u kojem nije mogla da dobije dobre patike ili neki bogatiji poklon. Sada se njen život potpuno promenio.

Kako prenose hrvatski mediji, samo u prošloj godini Doris Pinčić je zaradila ozbiljnu svotu novca. Ona je vlasnica firme DPR d.o.o koja je registrovana za delatnost proizvodnje filmova, videofilmova i televizijskog programa, a prema najnovijim podacima njena firma posluje odlično.

Kako pokazuju podaci iz registra, Doris je samo prošle godine od firme zaradila 1.500.000 (milion i petsto) hrvatskih kuna, što je više od 23 miliona dinara. Takođe, u prošloj godini firma nije povećavala niti smanjivala broj zaposlenih, a imala je dva radnika.

Ova, sada milionerka, često je govorila o skromnom odrastanju i tome kako se sa porodicom borila da se doprinese u domu.

Doris je rođena u Zadru, u porodici majke koja radi u računovodstvu i oca koji je tokom rata otvorio ribarsku radnju. Gloria.hr je pisala kako okolnosti porodice tada nisu išle na ruku i bio je to način na koji je gospodin Pinčić prehranjivao svoje, u kojoj su osim Doris odrastali i njena sestra i brat. Ocu je pomagala u preuzimanju ribe s broda i odrastala u ljubavi prema glumi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doris Pinčić (@dorispincic_doda)

Afinitete prema pozornici pokazala je sa svega četiri godine, a oduvek je bila prisutna i ljubav prema voditeljskom poslu. U srednjoj školi Pinčić je počela da radi za lokalni radio, a nastavila je s tim poslom i nakon što je diplomirala. Ubrzo će joj se život promeniti.

Preokret se dogodio kada ju je Jelena Veljača izabrala da glumi u seriji “Larin izbor”, i to navodno na autobuskoj stanici kada je Doris dolazila iz Zadra za Zagreb. Jelena je znala da je mlada devojka pravi izbor za seriju koja će osvojiti srca gledalaca. I Doris je to ubrzo jako pametno kapitalizovala. Umesto da čeka novi glumački projekat – vratila se radiju i 2012. dobila posao na Narodnom, gde je ‘Jutarnji klub’ vodila s Hrvojem Kečkešom.

Stigla je 2014. ponuda i iz RTL-a gde počinje da radi kao voditeljka za niz udarnih projekata, da bi početkom 2020. prešla na HRT.

Iza nje je propali brak s muzičarem Borisom Rogoznicom s kojim je dobila sina i ćerku. Trenutno je u vezi sa 13 godina starijem Davorom Guberovićem (46), koji radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu.

BONUS VIDEO:

Izvor: blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS