calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije

,,NISAM OSEĆALA DA JE TO NAJVAŽNIJE U ŽIVOTU” Mrijana Karanović progovorila o deci, evo zbog čega glumica nije bila u braku

Objavio: RHT
27/07/2022 2:00 PM

Glumica Mirjana Karanović (65) otvorila je dušu o najvećoj intimi.

Foto: Printscreen YouTube

– Meni se brak nije desio, samo neke velike ljubavi, iz njih nisu nastala deca. Nikad nisam ispitivala zašto je tako – kazala je na početku Mira Karanović.

– Prosto nisam osećala da je to prioritet, da je to nešto najvažnije u životu. I evo sad kako se više govori o pravu na izbor… To nije bunt. Dete bi trebalo da ima porodicu, oca i majku – dodala je glumica.

– Kako sam ja tako vrlo zauzeta, i sve ostalo, nema ovde na Balkanu muškarca koji bi to pratio, koji bi to tolerisao, i onda nisam dobila decu, nisu se desila deca – zaključila je za “Una” TV.

Mira je nedavno pričala i o strahu koji ima.

– Za mene, kao i za mnoge ljude, postoji strah od odlaska. Mislim da ga nosimo od detinjstva, strah da će nas ostaviti roditelji, a kasnije i neki drugi ljudi do kojih nam je stalo. Različiti strahovi utiču na naše ponašanje i potrebno je mnogo samosvesti i rada kako bismo sprečili da strahovi kontrolišu naše živote. Nekada su mi bili potrebni meseci da prebrodim raskid ili nešto loše što mi se desilo, a danas prepreke savladam za jedan dan – iskrena je bila tada Mirjana Karanović za “Stori”.

Izvor: espreso.co.rs

SAZNAJTE I: POPUT ROMANA! Svetlana Bojković zavolela drugog dok je bila u braku ,,Naša ljubav bila je jača od svih pravnih normi”

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS