calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO”

Teodora DŽehverović pipkala snaju Adrianu po intimnim delovima tela! Fanovi zgroženi! (FOTO)

Objavio: RHT
01/06/2021 3:50 PM

Teodora Džehverović ne prestaje da šokira javnost svojim skandaloznim ponašanjem i fotografijama koje objavljuje na Instagramu. Ovoga puta, pevačica je izazvala osudu pratilaca i fanova fotografijom na kojoj dodiruje svoju snaju Adrianu Kadar po intimnim delovima tela. 

Teodora Džehverović-Foto:Printscreen Instagram

Bivša zadrugarka po svaku cenu želi da bude u centru pažnje, a to uglavnom postiže putem društvenih mreža gde je aktivna. Čim su počele dnevne žurke po beogradskim lokalima, Teodora je okupila društvo i izašla u provod, a izlazak ne bi bio izlazak da se ne ovekoveči fotkama. I to kakvim! 

Pevačica je pozirala najpre sama, a potom i sa dečkom Ninom Čelebićem, kao i sa ostalim članovima ekipe, a jedna slika izazvala je osudu javnosti. Na njoj Teodora pravi grimase po kojima je prepoznatljiva, ali i hvata za grudi partnerku svog brata Save Džehverovića Adrianu Kadar. Da stvar bude još gora, fotografiju je zabeležio upravo Sava.  

Po svemu sudeći, njima je ovo potpuno normalna pojava, pa se obe smeju dok se pipkaju. Ipak, Teodorini fanovi osudili su ovaj postupak i rekli da im “nije normalno” da se ponašaju kao “šiparice” koje su “željne pažnje”. Drugi su se gnušali jer im je “nemoralno” da se snaje tako ponašaju i dodiruju, pa su dobile veliki broj kritika na Tviteru.

Teodora nije komentarisala zamerke pratilaca, po običaju, a mnogi se pitaju koji je njen sledeći skandalozni postupak.

Izvor: Kurir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS