calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’

ON JE USPEO DA JOJ VRATI OSMEH NA LICE: Nikolina se oglasila na Instagramu nakon bolnog perioda, pa uputila svima VAŽNU PORUKU! (FOTO)

Objavio: RHT
14/07/2022 11:38 AM

Voditeljka Nikolina Pišek poslednjih dana je u centru medijske pažnje zbog svađe sa svekrom Mišom Grofom oko nasledstva.

Foto: Ata images

Naime, nakon smrti supruga Vidoja Ristovića, Nikolina je prošla kroz bolan period, a sada je smogla snage da iza sebe ostavi sve i vrati se svakodnevnim obavezama.

Svoje pratioce na Instagramu obradovala je snimkom sa kućnim ljubimcem koji je uspeo da vrati osmeh na njeno lice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

– Ne treba brisati ništa svoje. Onda to ne bi bio ti. Bio bi neko drugi, možda neko bolji, istaknutiji, ali ipak ne ti… I neka sve što se nakalemilo, i lepo i ružno, i radosno i tužno, i prljavo i čisto, i pametno i ludo ostane, budi svoj, neopozivo svoj… I neka te ne brine što o tome misli neko drugi, treći, dvestoti. Nije bitno šta misli, nego ko misli… a svi znamo za sebe ko o nama ima pravo misliti – napisala je Nikolina Pišek ispod objave.

Izvor: Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS