calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svijetu, njeno spašavanje kćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI (FOTO/VIDEO) SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svjedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA Policija trenutno ne dopušta prolazak do mjesta katastrofalnih klizišta Proglašena trodnevna žalost u Jablanici Tinejdžeri iz BiH, Srbije i Slovenije među osuđenim za brutalni napad u Austriji Uspostavljena cestovna komunikacija Mostar – Jablanica za spasilačke službe i hitne slučajeve Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri!

MUČI VAS NESANICA? Ovo je trik u koji se terapeuti kunu, isprobajte i rešite problem nesanice!

Objavio: RHT
11/07/2022 9:00 AM

Jedna devojka je na TikToku podelila ovaj trik koji joj je otkrio njen terapeut.

Foto:Printscreen

Koliko puta vam se desilo da ne možete da zaspite? Okrećete se i prevrćete po krevetu, “brojite ovce”… ali nikako da zaspite.

Emili Broku na TikToku je podelila sa svima trik koji joj je otkrio terapeut, a koji joj pomaže da brže zaspi kada je muči nesanica.

“Terapeut mi je otkrio ovaj trik za uspavljivanje kada me muči nesanica. Podeliću sa svima besplatno jer sam ja platila za tu informaciju. Ležala sam u krevetu, nema šanse da zaspim. Slušala sam priče za uspavljivanje, legla u krevet u uobičajeno vreme, ali nisam mogla da zaspim, samo sam se okretala”, započela je priču Emili.

Onda se setila saveta koji joj je dao terapeut.

“Ako ste u toj situaciji postavite vremenski limit. Ako ne možete da zaspite duže od 20 minuta, ustanite i zapišite sve o čemu razmišljate. Radite to sve dok se ne umorite i vratite se na spavanje. Ovaj trik stvarno pomaže”, istakla je devojka.

Ono što je važno, podvlači Emili, nikako ne treba da ležite u krevetu dugo kada ne možete da spavate jer će mozak stvoriti vezu “treba da budem budan kada sam ovde”.

“Ne želite da stvori tu vrstu veze jer ćete dugo ostajati budni”, poručila je ona u videu koji je pogledan više od 600.000 puta.

Mnogi ljudi su potvrdili da koriste slične tehnike za uspavljivanje i da im to pomaže, a drugi su joj zahvalili na savetu, poručivši da će isprobati ovaj trik.

@praisebeprepared

#tipsandtricks

♬ original sound – Emily Brochu

Izvor: najžena

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS