calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVAKO IZGLEDA NOVI DEČKO KOM SE DUNJA ILIĆ KLELA NA LJUBAV JUTROS, A NEKOLIKO SATI KASNIJE GA OPTUŽILA ZA NASILJE! (FOTO) “ČOVJEK JE ILI DOBAR ILI LOŠ!” Natalija Trik FX otkrila da njen otac nije pričao sa njom zbog udaje za Sanija: “U meni kao da teče romska krv!” Đoković uz odličnu igru lakše od očekivanog izborio četvrtfinale Wimbledona ON JE SLIKA I PRILIKA OCA, SIN POZNATOG ZAVODNIKA NAPUNIO 18 GODINA: Ovaj mladić oduševljava izgledom, pravi dasa Prvi susret bebe i porodičnog psa dirnuo ljude: Tata, nisi jedini koji je plakao na ovo “NIJE MI JASNO KAKO JE SEBI DOZVOLIO TAKVE STVARI” Natalija Trik FX brutalno o Nenadu Aleksiću Ša, a onda raskrinkala Mionu Jovanović GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO)

MODNI OKRŠAJ JETRVA NA SERBIA OPENU: Jelena Đoković i Saška pokazale ogromnu razliku!

Objavio: RHT
26/04/2022 8:30 AM

Serbia open je završen, a veliku pažnju su osim samih tenisera izazvale i ove dve dame. Naime, puno se pisalo o stajlinzima, kako Jelene Đoković, tako i Saške, devojke Đorđa Đokovića.

Foto:Printscreen/ATA Images

Svaki njihov pokret se pomno pratio, a obe su ostale verne svom prepoznatljivom stilu. I dok je Jelena birala svedenije i ležernije kombinacije za ovu priliku, Saška se istakla stajlingom u jarkim bojama.

Prvog dana Jelena se pojavila odevena u krem boju od glave do pete. Uske farmerke, ležerna jakna i marama u plavim tonovima bili su njen izbor.

Drugog dana turnira fotografi su “ulovili” i lepu plavuša, Sašku koja se pojavila u zanimljivoj pink kombinaciji. Pink duži blejzer, suknjica u istoj nijansi i bela majica odlično su stajali na voditeljki. A sa par zanimljivih detalja, dodatno je začinila stajling. Beli šešir, naočare u drečavo roze boji, kao i sat na ruci, savršeno su upotpunili stajling.

Foto:Printscreen/ATA Images

Ovog puta Jelena je blistala u belim patikama, belim ravnim farmerkama, bluzi u istoj boji, kao i širokom, rupičastom džemeru na kratke rukave.

Izvor:Stil.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS