calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju!

SVE JE DOGOVOR: Đedović UHVATIO Dalilu i Dejana kako šalju tajne šifre! (VIDEO)

Objavio: RHT
12/03/2022 10:00 PM

Marko Đedović i Anđela Đuričić ogovarali su Dejana Dragojevića, a u priču umešali njegovu bivšu ženu Dalilu.

On je istakao da je Dejanu zajedno sa drugim učesnicima bio kao deo porodice.

– Bili smo mu kao porodica, a ništa ružno za Aleks nismo rekli. Njoj kao neprijatno, a pljačkala je fanove nje i Cara dok se je*avala sa Janjušem, pa ona ima stav. Kako radi gore stvari, ako joj ovo nije normalno? Još je i blokirala – pričao je Marko.

– Zato je on rekao da ćuti da ne bi pričao. Mislim da se Sandra raspada zbog ove situaije. Ona je jedina iskreno doživela u celoj priči – rekla je Anđela.

– On njoj vraća. On se zaljubio u Aleksandrine osobine koje poseduje kao Dalila, a sad sve razumem. Ovo je neki ‘bizar’ odnos, a Dalila mi kaže da ćemo pričati napolju, znači ima nešto da kaže – nastavio je Đedović.

– To što se dopisuju, to je tek šou. Hajde da vidimo ko su i šta su. Duks koji je dobio pre 20 dana je nađena poruka – pričao je Đedović.

– Znači ona je ubacila čim je Miki pokloni? – dodala je Anđela.

– On to čuvao, zaboravio je, a dao Viki da mu pere stvari. Kaže da je prebledeo kad je Viki pokazala… Videćeš, isti su… Oni će da odu u Šepak, pazi šta ti kažem – nastavio je Đedović.

IZVOR: KURIR.RS/HYPRTV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS