calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

IZAZOVAN ŠLIC I BOJA HALJINE ZAPALILI INTERNET: Megan Markl se više ne oblači kao PRINCEZA!

Objavio: RHT
28/02/2022 10:00 AM

Megan Markl i princ Hari sinoć u Los Anđelesu pojavili su se na dodeli NAACP nagrada, a uručena im je specijalna “Predsednička” nagrada za posebna dostignuća i istaknutu javnu službu.

Foto:Printscreen/Profimedia

Ovo je prvo zajedničko pojavljivanje para na nekom zvaničnom događaju posle nekoliko meseci, pa nije ni čudo što su sve oči bile uprte u njih!

“Mislim da mogu da kažem da je moje poreklo sasvim drugačije nego ono moje neverovatne supruge, ali da su naši životi spojeni sa razlogom. Delimo posvećenost životu u službi, odgovornost u borbi protiv nepravde i uverenje da je ono što se najčešće zanemaraje najvažnije saslušati”, rekao je Hari nakon što je primio nagradu.

Par je na scenu izašao u gala izdanju – Hari je izabrao klasično crno odelo, upotpunjeno belom košuljom i leptir-mašnom, ali je ipak sve poglede ukrala njegova lepa supruga!

Megan je blistala u elegantnom, glamuroznom izdanju koje je istaklo njenu lepotu i figuru na pravi način. Izabrala je haljinu na jedno rame u kraljevskoplavoj boji sa neobičnim, upečatljivim detaljem – tirkiznim plaštom koji je lepršao iza leđa.

Foto:Printscreen/Profimedia

Ovu kreaciju potpisuje dizajner luksuznih toaleta Kristofer Džon Rodžers, a krasi je i provokativan, a ipak odmeren momenat – šlic koji je otkrio izvajane noge slavne Amerikanke.

Megan je izdanje upotpunila zlatnim sandalama sa kaišićima brenda Aquazzura, njenog omiljenog brenda kada je reč o obući, ali i divnim detaljima – velikim, zlatnim minđušama, Cartier narukvicom, te narukvicom sa sa safirima koja je nekada pripadala princezi Dajani.

Izvor: Stil/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS