calendar

Petak 4. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dvije pucnjave u Sarajevu: Policija na terenu, privedeno nekoliko osoba Maca Diskrecija: Mama me se odrekla, ne želi da čuje za mene, a ja sam postala mnogo slavna i bogata! Novi veliki uspjeh Borca: Banjalučani zaustavili Panatinaikos i osvojili prvi bod u Evropi Anđelu Đuričić čeka PAKAO? “Ona je BRUKA I SRAMOTA?!” Isplivale sve tajne “udisačice prdeža”? Upalio sam live da nekog usrećim i poklonim mu moju energiju? Danas mi jedna kaže da zračim kao… Nova teška nesreća na bh. cesti: Jedna osoba poginula, dijelovi automobila rasuti po cesti Video napokon ugledao svjetlost dana: Dalila vrišti i priča o pikanterijama iz mladosti! Anđela spremna za Gastoza! Ovo je njen plan za večeras, otkrivamo detalje! “POČIVAJ U MIRU, BIO SI VOLJEN” Edita Aradinović slomljena od bola nakon prerane smrti i velikog gubitka drage osobe! (FOTO) Spektakl i kontroverze: Ovako u Ljubljani najavljuju premijeru filma i koncert Ace Lukasa UMALO DA POKLEKNE: Kristijana Golubovića muvala cimerka, on se obratio Kristini, pa napravio ŠOK potez! O ovome bruji cijela nacija! Elmedin Karić: Kad vidim ove što samo sjede i zagađuju sve, pitam se imaju li srce? Ja evo spašavam prirodu, bujrum! KO JE DESINGERICINA ŽENA SA KOJOM JE 11 GODINA?! Nevena je bila dio rijalitija, muvao je i Gastozz, a evo čime se bavi! Influenserkina potresna ispovijest: Tukao me je i mučio, a dijete tresao! Sve zbog ljubomore, htjela sam u rijaliti pobjeći EVO KAKO IZGLEDA LUKS KUĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Vila vrijedna milion i po eura u Kaliforniji okružena zelenilom, a u dvorištu ima nešto spektakularno! (VIDEO) Elmedin grmi na žene: Neću da čujem da se svađate! Navik’o sam da ste sretne i zadovoljne! Sve imate na dunjaluku!

PRIRODNI LOSION KOJI ĆE VRATITI SJAJ VAŠEM LICU!

Objavio: RHT
25/02/2022 9:30 AM

Limun je odličan sastojak svih tonika za negu lica.

Vreme je da oporavite kožu lica i pripremite je za nadolazeće sunce i toplije vreme.

Predstavljamo vam odličan recept za prirodni losion od peršunovog lista i lumuna, koji će izbeleti fleke na licu, pigmentne mrlje, pege i obzbediti vam zdrav i sjajan ten.

2 kašike naseckanog peršunovog lista ili dve kašike suvog peršunoovog lista
1 kašičica limunovog soka ili jabukovog sirćeta
200 mililitara vode

Priprema domaćeg losiona:

Preliti 2 kašike naseckanog svežeg peršunovog lista sa 200 mililitara kipuće vode i kuvati na tihoj vatri 15 minuta. Skinuti sa šporeta i ohladiti.

Posle toga procediti i dodati 1 čajnu kašičicu soka od limuna ili jabukovog sirćeta. Preliti u staklenu bočicu. Čuvajte ga u frižideru 5 do 6 dana. Posle toga napraviti novu dozu, ili napravite veću meru i zamrznite u posudici za pravljenje kockica leda.

Upotreba domaćeg losiona:

Koristite losion za kožu lica ujutro i uveče.

Ovaj domaći losion odlično sužava pore na licu, čisti i izbeljuje kožu. Zahvaljujući jedinstvenim svojstvima peršuna, pomaže nestajanju pega i pigmentacijskih mrlja i povratku sjajnog i čistog tena.

Koristeći ga svakodnevno, već nakon mesec dana, pege i mrlje sa lica će nestajati.

IZVOR: NAJZENA.RS/hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS