calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM

PROLEĆNE IDEJE ZA PRESLATKE I ORIGINALNE DEJTOVE KOJE VAM MOŽDA NISU PADALE NA PAMET!

Objavio: RHT
08/02/2022 4:40 PM

Februar je počeo, što znači da brojimo sitno do proleća. Proleće mi je glavna asocijacija na zaljubljene parove, koji šetaju ruku uz ruku i koji se ljubakaju kao da sutra ne postoji, bez jedne brige na svetu. Spremite prolećne haljinice, nabacite osmeh na lice i bacite okce na preslatke ideje za dejtove koje ćete moći da primete jako brzo!

PRINTSKRIN

1. BOTANIČKA BAŠTA

Proleće sa sobom donosi najlepše vreme u godini. Niti je previše hladno, niti je previše toplo. Divni sunčevi zraci praćeni laganim vetrom i onim specifičnim mirisom u vazduhu zagarantovan su recept za serotonin level maksimum. Botanička bašta je predivna ideja, jer vas neće mnogo koštati, a možete spojiti lepo i korisno tako što ćete sa vašom boljom polovinom imati fizičku aktivnost koja je jako bitna za vaše biće, a na sve to ćete imati najromantičniji prizor procvetalog cveća i drveća.

2. VOLONTIRAJTE 

Mislim da je ovo jedan od najlepših načina da se upoznate sa nekim i produbite vašu konekciju. Bilo da ćete volontirati u nekoj kantini ili u azilu za životinje, mislim da ćete jako lepo provesti vreme i na taj način pomoći bezbroj životinja ili ljudi, dok za to vreme upoznajete svoju simpatiju.

PRINTSKRIN

3. MINI IZLET 

Ko ne voli da putuje? A zamislite da to uradite sa osobom koja vam se dopada? Dobitna kombinacija! Ako ste na početku veze, ovo će biti idealan momenat da se osamite sa vašim predmetom interesovanja i upoznate se malo bolje. Uskočite u auto, otvorite širom prozore, pustite omiljenu plejlistu i prepustite se svim čarima koje ovo kratko ali slatko putovanje donosi!

4. PIKNIK 

PRINTSKRIN

Hrana je put do svačijeg srca. To vam je prosta nauka. Kada ukombinujete preukusnu hranu, osobu koja vam se dopada i divno prolećno
vreme, dobijate recept za vezu koja će sigurno procvetati.

5. VOŽNJA BICIKLE, ROLERA, ELEKTRIČNOG TROTINETA

Beograd će zauvek biti jedan od najlepših gradova na svetu, uz svoju prebogatu istoriju, ali pre svega ljude. Koliko prelepo može biti da se vozikate gradom sa svojom simpatijom, dok pričate o raznim temama, sve vreme posmatrajući najlepši grad na svetu? Neprocenjivo!

AUTOR: hypebih.ba/NEVENA PUZOVIĆ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS