calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
GASTOZ PONIZIO ANĐELU PRED CIJELOM KUĆOM: U naletu bijesa joj rekao sve što misli, ona od sramote završila sa njim ZAUVIJEK! STRAVA I UŽAS Ubistvo u KPZ Mostar: Zatvorenik nožem izboden u vrat Objavljena dugoročna prognoza: Miholjsko ljeto se nastavlja, temperature i do 26 stepeni Dnevni horoskop za ponedjeljak, 28. oktobar 2024: Ovan ni slučajno da rizikuje, Lava čeka iznenađenje, Strijelca dan pun iskušenja, a vas? Vanna objavila slike bez filtera, Nina Badrić odmah reagovala i pohvalila mačku “Imale smo JAKO TEŠKO DJETINJSTVO!” INDI O ŽESTOKOM SUKOBU SA SESTROM EDITOM: “Ne znam da li mi je oprostila, ali sigurno mi nije zaboravila!” (VIDEO) Kako da zadovoljite stariju damu? HITNO OGLAŠAVANJE OSMANA KARIĆA! Morao da da svoj sud o sinu i Aneli Ahmić! Starleta sve lošije krije da joj se sviđa Stefan! “On je DEDA ZA NJU! GDJE SU SE SASTAVILI…” Kako komšije pričaju o Ša i Mioni! Mirza Selimović ispunio maminu posljednju želju: Ne može nikad proći, samo se jednostavno navikneš da živiš s tim “MILJANA ĆE BITI DISKVALIFIKOVANA?!” Isplivale šok informacije, Kulićevoj se ne piše dobro?! VUK MOB ĆE ODLIJEPITI KADA VIDI OVO! Sita Ahmić mu napala majku i izvrijeđala CIJELU PORODICU! (VIDEO) VELIKA SRAMOTA! Gastoz NEMA POJMA! Produkcija najavila EMOTIVNU ISPOVIJEST NJEGOVOG OCA – snimali ga PIJANOG kako plače JER NEMA RAKIJU? Dino Merlin: Ovdje se zbilja osjećam kao u svojoj kući! “Jako sam srećan, to je velika radost” SERGEJ ĆETKOVIĆ: Tata vas je iz srca rodio! “To nisu USVOJENE već MOJE kćerke” BRUTALAN ODGOVOR MAJE – HAOS UŽIVO! Najavila suočavanje – EVO KAD SE SVE RJEŠAVA!

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA ANITA NAKON OPERACIJE! Skinula zavoje sa lica – ne liči na sebe! (FOTO)

Objavio: RHT
25/10/2024 4:45 PM

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA ANITA

Fotografije Anite Stanojlović nakon operacije sve šokirale

Foto: Antonio Ahel/ATAImagesž

Anita Stanojlović nedavno je otišla na operaciju nosa, pa se nakon oporavka pohvalila novim izgledom na društvenoj mreži instagram.

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA ANITA

Bivša učesnica rijalitija nikad nije krila da želi da koriguje svoj izgled, tako je i po završetku rijalitija ispunila svoje želje.

anita stanojlović
Foto: Instagram 

Anita je konačno ispunila sebi želju i operisala nos. Pobjednice prethodnog rijalitija podvrgla se operaciji u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a nakon izlaska, sačekale su je medijske ekipe.

Pojavila se sa zavijenim nosem, te otkrila kako je protekao zahvat.

– Operacija je super prošla, vidiš da nisam otečena. O zahvatu sam pričala u rijalitiju, htjela sam da sakrijem, ali nisam uspjela – rekla je Anita.

A onda je otkrila da li je dobila podršku bivšeg dečka Anđela Rankovića, te i u kakvom su odnosu trenutno:

– Jedino znaju Anđelo i moja drugarica…  Okej smo, čujemo se, nismo zajedno, korektni odnosi. Što se mene tiče, ima nade za pomirenje. Rekla sam mu da neću odustati, iako nismo u ljubavnom odnosu. Što se tiče pomirenja, hoću da se pomirim sa njim, ali nije samo do mene, već je i do njega – rekla je pobjednica prethodnog rijalitija.

“MILICA ULAZI U RIJALITI!” Terzi i Sofiji se sprema haos

Pročitajte i: “MILICA ULAZI U RIJALITI!” Terzi i Sofiji se sprema haos.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Borislav Terzić Terza i Sofija Janićijević stavili su tačku na svoj buran odnos u rijalitiju.

Brojni njihovi cimeri, ali i bivši učesnici rijalitija, nemaju lijepe reči za ovaj par. Naročito zbog činjenice da je Terza prevario trudnu vjerenicu Milicu Veličković. Jedan od njih je i Marko Đedović, koji je žestoko opleo i nije birao riječi.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS