calendar

Subota 19. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Senidah doživjela neprijatnost na nastupu: Obezbjeđenje moralo reagovati ZOLA PRIPREMIO PAKAO KULIĆIMA! Miljana ni ne sluti šta njen bivši radi u Srbiji ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jani smiješno što je Fatima nervozna: Halo, čuvaj zdravlje (VIDEO) “ŠEST MJESECI SAM MOLILA ZA LJEKARA U RIJALITIJU!” Tara Simov progovorila: “Od mojih srčanih problema sam padala u NESVIJEST, a oni su pravili ŠPRDNJU” Ova tri horoskopska znaka daće otkaz ove jeseni! ŠA DOŽIVIO NERVNI SLOM! Miona ga totalno raskrinkala! STEFAN RASKRINKAO ANĐELU: Zbog ovoga će nastati haos u rijalitiju! OTKRIO GASTOZU SVE DETALJE IZ KREVETA Direktor OC “Jahorina” Dejan Ljevnaić: Cijene ski-karte biće prilagođene dostupnosti staza SKANDALČINA – Car MUVA Anitu! Procurila prepiska STANISLAV OTKRIO ISTINU O MAJINOM SILIKONU U ZADNJICI! TAJNI SUSRET STANIJE I MENSURA! Ajdarpašić otkrio sve detalje ŽIVOT SA DVIJE ŽENE – “SVE FATIMA GLUPA, A SVE POBJEĐUJEM”: Nije čudo što me svi vole, vrijedna sam i poštena (VIDEO) MACA DISKRECIJA POKAZALA SVOJ NOVI, LUKSUZNI STAN! Nije štedjela, sve urađeno po mjeri! (FOTO) JE LI NORMALNO DA OVAKO IZGLEDA?! Katarina Lazić pokazala brutalnu figuru nakon porođaja! Izgleda kao da nije ni bila trudna! (FOTO) Haris ponovo o razlazu s Melinom: Sve moje ljubavi su tragične Otkriveni novi detalji s Mbapeove zabave: “Mobitele smo morali ostaviti ispred noćnog kluba”

Bivšem fudbaleru Reala se život pretvorio u pakao: Posvetio kćerki posebnu tetovažu, a onda otkrio da nije njegova

Objavio: RHT
19/10/2024 1:30 PM

Bivšem fudbaleru Reala se život pretvorio u pakao

Bivšem fudbaleru Reala se život pretvorio u pakao/Foto: Instagram

Vinisijus Tobijas, dvadesetogodišnji brazilski fudbaler koji je dvije godine proveo na pozajmici u Real Madridu iz Šahtjora iz Donjecka dobio je šokantne vijesti.

Tobijas je dobio kćerku sa svojom sada već bivšom djevojkom Ingrid, a onda ga je sačekao šok.

Nedavno je zatražio test očinstva, kojim je utvrđeno da on nije biološki otac male Maite, prenosi Sportal.

Neočekivano u drugom stanju

Ta veza je bila burna od samog početka. Nakon nekoliko godina zabavljanja, Tobijas i Ingrid su napravili pauzu, tokom koje je Ingrid neočekivano ostala u drugom stanju.

Presrećan u to vrijeme, Tobijas se čak i tetovirao: “Maite, volim te!”

Nakon otkrića očinstva, Ingrid je javno objavila njihov raskid na društvenim mrežama.

On je, međutim, o tome ćutao.

Trenutno je brazilski igrač dio Šahtjora iz Donjecka, kluba koji se bori sa značajnim izazovima kako na domaćem tako i na evropskim takmičenjima.

Čitajte i KRISTIJAN BJEŽI IZ RIJALITIJA ZBOG (NE)HIGIJENE?! Isplivali ŠOKANTNI DETALJI

Kristijan Golubović i Jelena Golubović svakodnevno privlače pažnju gledalaca i učesnika rijaliti programa svojim ponašanjem, intrigama i disciplinom koju pokušavaju da nametnu. Ipak, njihova saradnja mogla bi postati problematična, smatraju njihovi prijatelji.

– Sve je dobro dok se međusobno ne posvađaju. I ne krenu jedno na drugo, ovako dok su u paktu sve je u redu – istakao je kroz osmjeh, a zatim dodao:

– Kristijan je dosta toga uspio da kontroliše kod sebe, ali vidim da mu cimeri nisu naklonjeni. Svi su mnogo mlađi od njega, i nema dobru konekciju sa bilo kim od njih. A ovo nije rijaliti u kojem imaju sve uslove, tu moraju da rade. Mislim da će ga to izluditi potpuno, to što niko ne čisti, i ne pere za sobom. Zato što nisu hranili životinje, produkcija im je uvela životinje u životni prostor – kaže Kristijanov drug.

Pročitajte i: Koncertni spektakl ‘Niste sami’ 28. novembra u Zenici: Učestvuju Halid Bešlić, Gibonni, Bajaga i ‘Plavi orkestar’

Spektakl “Niste sami” bit će održan 28. novembra u Areni u Zenici.

Producent Tomislav Kašljević, Zeničanin sa zagrebačkom adresom, za ovu priliku okupit će ponajveće bosanskohercegovačke i regionalne muzičke zvijezde Halida Bešlića, Gibonnija, Bajagu i “Plavi orkestar”.

Koncertni spektakl ‘Niste sami’ 28. novembra u Zenici

Spektakl “Niste sami” bit će održan 28. novembra u Areni u Zenici/Foto: Raport

Finansijski prihod s ovog koncerta namijenjen je kao pomoć nastradalima u nedavnim katastrofalnim poplavama koje su zadesile Bosnu i Hercegovinu.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Sportal/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS