calendar

Nedelja 20. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Mišo Banjac objavio “Voli me do boli”, Sofra ga proglasio nasljednikom Džinovića i Bešlića “KREZAVA BABA, ŽELI DA ISPROSI PARE OD MENE, UHODI ME” Asmin Durdžić za Hype TV RASKRINKAO ANELINU MAJKU: Evo kakav pakao proživljava Borac u derbiju pobijedio Željezničar i izjednačio se na vrhu tabele sa Zrinjskim Haos u Mostaru: Velika tučnjava Ultrasa i Red Armya, više osoba povrijeđeno Adil u zagrljaju Nine Badrić: SREĆO MOJA NAJVEĆA! U Sarajevu preminuo 33-godišnji muškarac: Izboden na putu za Igman “ZVALA ME JE DA JOJ OPROSTIM” Tara Simov brutalno o Anđeli Veštici nakon JEZIVOG NASILJA: “Dužna mi je 450.000 dinara” ŠOK! U EMISIJI “MALE STVARI” OTKRIVENE SVE TAJNE I MUKE ESTRADNIH PJEVAČA: “Budiš se u 2 ujutru, a u 4 ujutru imaš let, TO NE VIDE NA INSTAGRAMU” “PRIJE PAR MJESECI SE TO DESILO…” Uplakana Tina Ivanović progovorila o NASILJU Završeno snimanje spota za hit “KRIK”: Novi album Lukasa očekujte u prvoj nedjelji novembra a nove pjesme Mire Škorić u decembru “UČESNICI ĆE IMATI KONTAKT SA SPOLJNIM SVIJETOM!” Saša Mirković otkrio nepoznate detalje “IMANJA”! Ovo do sada nije viđeno kod nas! (VIDEO) SRAMOTNO! Dušica Jakovljević ODVALJENA OD ALKOHOLA vodi program na televiziji! “Ova definitivno nije više za TV” (VIDEO) EKSKLUZIVNO SVAĐA MILICE I SOFIJINE MAJKE? ONA IMA MOMKA U ZATVORU? Terza na aparatima? Šok ogroman! MILICA STALA U ODBRANU SOFIJE! Svi šokirani njenim potezom (FOTO) Teška nesreća u Srbiji: Poginuo dječak (15) koji je vozio motocikl Skandalozno oglašavanje Moamera Kasumovića osuđenog za bludničenje nad maloljetnikom (VIDEO)

RASKIDAJU MIONA I ŠA?! Stavljena mu RAMPA na intimne akcije – ovo je njihov kraj

Objavio: RHT
18/10/2024 3:15 PM

RASKIDAJU MIONA I ŠA?!

Nenad Aleksić Ša neće da bude u vezi ako nema intimne odnose, Miona Jovanović odmah pobjesnila!

RASKIDAJU MIONA I ŠA?! / Foto: Printscreen / Pink TV

Foto: Printscreen / Pink TV

Tokom sinoćnje emisije “Gledanje snimaka” u rijalitiju došlo je do žestoke rasprave između pjevačice Mione Jovanović i repera Nenada Aleksića Ša.

RASKIDAJU MIONA I ŠA?!

Naime, svađa je izbila kada je Miona izrazila sumnju da se Aleksić udaljava od nje. A on je istakao da bi raskinuo vezu ukoliko bi ponovo osjetio poniženje u odnosu, ali i ako bi izostajale intimne akcije.

– Ti si rekao da ti je lijepo, a šta da nije? Odgovori mi. Tebi i nije bilo lijepo, pa si bio sa mnom. Odmah hoćeš da se povučeš – pitala je Miona.

– Meni je sad lijepo. Nije mi lijepo da me ponižavaš, da nema s*ksa – rekao je Ša.

– Toga nema. Hoćeš da raskinemo, šta – pitala je Miona.

– Kažem ti da mi je lijepo, ne bih bio sa tobom da mi je loše. Da nismo imali s*ks znao bih da si lažov – poručio je Ša.

Podsjećanja radi, rijaliti par u čiju ljubav mnogi sumnjaju još od prošle sezone nastoji da prikaže sav sklad i harmoniju. To forsiraju u svojoj vezi… Međutim, izgleda da polako padaju maske i da više ne mogu da izdrže, a da ne pokažu pravo lice. Ušli su u žestoku raspravu zbog toga što je Miona ispala sebična i samoživa, jer ne želi sa cimerima da dijeli ono što je njeno.

“Dogovor mora da se poštuje

– Nemoj da mi dižeš ton zbog energetskog pića. Još izlaziš napolje bez da si mi rekla. Ako smo se dogovorili taj dogovor mora da se poštuje. Ja sam tebi ove nedjelje 12 energetskih pića obezbijedio, svi ostali imaju po četiri – rekao je Ša.

– Šta ja treba da dijelim ljudima guarane. Baš me briga, nemoj da mi se drkaš tu – je l’ ti jasno. Ja da imam, ja bih dala – odbrusila je Miona.

– Hoćeš crći ako nekome daš, treba da budeš zahvalna što si dobila. Nemoj da budeš razmažena – rekao je Ša.

– Dobro, dušo, idi podijeli cigare. Nemoj da prodaješ, evo sad ću ja jednu da podijelim kad si već takav frajer – zaključila je Miona.

Pročitajte i: Baba Vanga i Nostradamus za 2025. godinu predvidjeli isti mračni scenario, a nikad se nisu sreli.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS