calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Soraja zabrinula sve objavom sa sinom iz bolničkog kreveta?! “Moj hrabri dječak!” Marku Miljkoviću prijeti zatvor? Na adresu stigao zahtjev tužilaštva, on se oglasio? Horor u BiH: Bh. pjevačicu brutalno pretukao suprug, snimak kako je udara nogama u glavu ledi krv u žilama KLJUČNI DAN JE 17. OKTOBAR?! Za 3 znaka to znači samo jedno: LOVA DO KROVA! Miljana otkrila detalje razgovora sa Zolom nakon prekida trudnoće: ”On ne želi ni da čuje…” Memo Haljevac o pokojnoj baki Mari: Ljudske pijavice su je snimale do zadnjeg daha života! Evo šta kažu lešinari, Mare sad od njih odmori “ALIGATORI LUTAJU PO DVORIŠTU, GARAŽAMA..” Stanija opisala stravične scene poslije uragana “Milton” na Floridi, pa otkrila potresnu poruku svoje majke! Doktor tvrdi: Ovaj dio tijela otkriva veličinu spolnog organa Neočekivani susret Federera i Đokovića u Šangaju: “Gdje si, starče” (VIDEO) Memo Haljevac zagrmio: Gdje su sad ljudski lešinari kada je umrla baka Mara? Ko će platiti sahranu, jer su na njoj zaradili! OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O MATOROJ: Otkriveno šta joj se desilo sa TIJELOM! EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Janjuš o životu u Njemačkoj! Da li čeka dijete? Šta kaže za Aneli i Maju? OTAC BRAĆE MATIĆ OTKRIO ZBOG ČEGA SU ONI SLIJEPI! Rekao dugo čuvanu tajnu, pa otkrio jezive detalje: “Oni su otrovani!” Sve je uništeno: Pogledajte štetu u Jablanici koja se procjenjuje milionima Englez dijeli pravdu na meču BiH – Mađarska, već je jednom sudio “Zmajevima” Puca između Elmedinovih žena: Ovo je dokaz da me niko ne doživlja

Ša izgorio od LJUBOMORE: Nazvao Mionu RAZMAŽENIM DERIŠTEM!

Objavio: RHT
11/10/2024 5:00 PM

Ša izgorio od LJUBOMORE

Sve po starom – ne mogu više da glume idealan par!

Foto: Printskrin / Pink TV

Rijaliti par u čiju ljubav mnogi sumnjaju još od prošle sezone Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša u rijalitiju nastoji da prikaže sav sklad i harmoniju koje forsiraju u svojoj vezi.

Ša izgorio od LJUBOMORE

Međutim, izgleda da polako padaju maske i da više ne mogu da izdrže, a da ne pokažu pravo lice. Ušli su u žestoku raspravu zbog toga što je Miona ispala sebična i samoživa, jer ne želi sa cimerima da dijeli ono što je njeno.

Ša ju je zbog toga nazvao razmaženim derištem, pa joj spočitao i to što bez njegovog znanja izlazi vani. 

 Nemoj da mi dižeš ton zbog energetskog pića, još izlaziš napolje bez da si mi rekla. Ako smo se dogovorili taj dogovor, mora da se poštuje. Ja sam tebi ove nedjelje 12 energetskih pića obezbijedio – svi ostali imaju po četiri – rekao je Ša.

“Nemoj da budeš razmažena

– Šta ja treba da dijelim ljudima, baš me briga nemoj da mi se drkaš tu je l’ ti jasno. Ja da imam, ja bih dala – odbrusila je Miona.

– Hoćeš crći ako nekome daš, treba da budeš zahvalna što si dobila. Nemoj da budeš razmažena – rekao je Ša.

– Dobro, dušo, idi podijeli cigare. Nemoj da prodaješ, evo sad ću ja jednu da podijelim kad si već takav frajer – zaključila je Miona.

Pročitajte i: OBEZBJEĐENJE HITNO INTERVENISALO U BIJELOJ KUĆI! Jelena i Ivan u nikad žešćem okršaju!

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS