calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

Anđela pobjeđuje u rijalitiju? Sha i Miona raskidaju, a Terza ženi Sofiju?

Objavio: RHT
07/10/2024 9:00 PM

Anđela pobjeđuje u rijalitiju?

Prema tvrdnjama numerologa Ivane Skorić, Anđela ima velike šanse da pobijedi u rijalitiju.

Anđela pobjeđuje u rijalitiju?/Foto: printscreen

Analizirajući njenu numerološku kombinaciju, Skorić tvrdi da Anđela ima izuzetno povoljan period pred sobom, što bi je moglo dovesti do pobjede. Njena energija, karizma i strategija navodno su u savršenom skladu s brojevima, što joj daje prednost pred ostalim učesnicima.

Istovremeno, numerolog predviđa turbulentan period za Sha i Mionu, tvrdeći da su njihovi putevi numerološki nespojivi. “Raskid je neminovan,” izjavila je Skorić, objašnjavajući da će njihova veza doživjeti krah zbog nesuglasica koje će se samo pojačati u narednim sedmicama.

S druge strane, Terza će navodno uskoro zaprositi Sofiju, što bi moglo iznenaditi mnoge. Prema Ivani Skorić, njihova numerološka kompatibilnost je izuzetno jaka, što nagovještava stabilan i dugotrajan odnos. Ova predviđanja izazvala su buru na društvenim mrežama, a mnogi fanovi s nestrpljenjem prate razvoj događaja. Njena predviđanja poslušajte u nastavku:

Čitajte i VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU Objavljen snimak kao dokaz afere Mione i Gastoza! Ša će biti totalno uništen

Anđela Đuričić nedavno je dala intervju u Šiša baru, gdje je govorila o svojim osjećanjima prema Nenadu Marinkoviću Gastozu i mogućim simpatijama Mione Jovanović prema njemu.

VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU

Miljana Kulić se takođe pridružila razgovoru, iznoseći svoje mišljenje o ovoj intrigantnoj situaciji.

Anđela je priznala da se previše opustila u odnosu sa Gastozom i da bi trebalo da drži malo distancu zbog straha od svojih osjećanja. Ipak, istakla je da problem nije u Gastozu već u njoj samoj.

BONUS  VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS