calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

Ovaj snimak ledi krv u žilama: Šta se dešava sa porodicom koja je zarobljena u kući?

Objavio: RHT
07/10/2024 8:30 PM

Snimak ledi krv: Šta se dešava sa porodicom zarobljenom u kući?

Šokantan snimak nedavno je preplavio društvene mreže, prikazujući porodicu zarobljenu u svojoj kući dok se suočavaju s nezapamćenim poplavama.

Snimak ledi krv: Šta se dešava sa porodicom zarobljenom u kući?/Foto: printscreen

Video, koji je izazvao burne reakcije i nevjericu, pokazuje trenutke napetosti dok članovi porodice pokušavaju shvatiti šta se dešava i kako se izbaviti. U pozadini se čuju panični glasovi i lupanje, a atmosfera je napeta do krajnjih granica. Gledatelji su u šoku pratili svaki trenutak, dok porodica pokušava ostati smirena usred haosa.

Sve se dešava u polavljenim područjima oko Jablanice, a snimak je već postao viralan, s ogromnim brojem onih koji izražavaju zabrinutost za sigurnost ljudi na videu. “Ovaj snimak će vam zalediti krv u venama,” napisao je jedan korisnik, dok su drugi pozivali na brzu reakciju i pomoć za porodicu. Detaljnije pogledajte u nastavku:

Čitajte i VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU Objavljen snimak kao dokaz afere Mione i Gastoza! Ša će biti totalno uništen

Anđela Đuričić nedavno je dala intervju u Šiša baru, gdje je govorila o svojim osjećanjima prema Nenadu Marinkoviću Gastozu i mogućim simpatijama Mione Jovanović prema njemu.

VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU

Miljana Kulić se takođe pridružila razgovoru, iznoseći svoje mišljenje o ovoj intrigantnoj situaciji.

Anđela je priznala da se previše opustila u odnosu sa Gastozom i da bi trebalo da drži malo distancu zbog straha od svojih osjećanja. Ipak, istakla je da problem nije u Gastozu već u njoj samoj.

BONUS  VIDEO

hypebih.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS