calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

“Zmajevi” se okupljaju na Ilidži: Trening zatvoren za javnost

Objavio: RHT
07/10/2024 8:45 PM

“Zmajevi” se okupljaju na Ilidži

"Zmajevi" se okupljaju na Ilidži Foto: Avaz.ba

“Zmajevi” se okupljaju na Ilidži Foto: Avaz.ba

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine se danas okupljaju na Ilidži. Gdje će se spremati za susrete Lige nacija protiv selekcija Njemačke i Mađarske. 

Kao što je najavljeno, u hotelu “Austria & Bosnia” u 17 sati su na rasporedu su medijske aktivnosti gdje će se predstavnicima medija obratiti selektor Sergej Barbarez.

Međutim, kako navode iz Fudbalskog saveza BiH, promijenjen je plan u vezi sa treningom koji će naši reprezentativci odraditi danas, te će isti biti zatvoren za javnost.

Podsjećamo, reprezentacija BiH u petak, 11. oktobra, dočekuje selekciju Njemačke, dok će tri dana kasnije u Zenici gostovati Mađarska.

Čitajte i VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU Objavljen snimak kao dokaz afere Mione i Gastoza! Ša će biti totalno uništen

Anđela Đuričić nedavno je dala intervju u Šiša baru.Gdje je govorila o svojim osjećanjima prema Nenadu Marinkoviću Gastozu. Mogućim simpatijama Mione Jovanović prema njemu.

VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU

Miljana Kulić se takođe pridružila razgovoru. Iznoseći svoje mišljenje o ovoj intrigantnoj situaciji.

Anđela je priznala da se previše opustila u odnosu sa Gastozom i da bi trebalo da drži malo distancu zbog straha od svojih osjećanja. Ipak, istakla je da problem nije u Gastozu već u njoj samoj.

Pročitajte i: “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini.

Legendarna pjevačica Mira Škorić oglasila se javno putem Instagrama. Kako bi dala podršku porodicama nastradalih i unesrećenim ljudima u poplavama u Bosni i Hercegovini.

BONUS  VIDEO:

Hypebih.ba/Avaz.ba/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS