calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Mensur u SUZAMA “Uvijek me neko IZDA! Filip Car je SMEĆE! Stefan Karić je u pravu za SVE!” Glumački par jedva prekinuo ljubavni zanos pred kamerom: Scena seksa postala baš strastvena Filip Car ljutito opleo po rijalitiju i Aleksandri! Svi su se našli na tapeti! A ovo je poručio Maji? Dječak iz Jablanice ostao siroče poslije razornih poplava u BiH Anđela pobjeđuje u rijalitiju? Sha i Miona raskidaju, a Terza ženi Sofiju? “Zmajevi” se okupljaju na Ilidži: Trening zatvoren za javnost Ovaj snimak ledi krv u žilama: Šta se dešava sa porodicom koja je zarobljena u kući? Amra iz Jablanice se nadljudski borila da spasi sina: “Ako izgubim dijete, meni života nema” (VIDEO) Šta piše u dokumentaciji o kamenolomu iznad Donje Jablanice: Firma nikada nije dobila koncesiju Hrvatski mediji žale: Emir Spahić nam je “ukrao” velikog talenta Elegantno, a najudobnije: Pogledajte blistavi stajling Ivone Polumente Cijeli svijet razočaran: Evo ko je naredni rival Novaka Đokovića u trećem kolu Šangaja Bahato i neodgovorno: Janjuš snimljen u saobraćajnom prekršaju! Jedan otac ne smije voziti ovako VRUĆA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ UGLEDALA SVJETLOST DANA! Pokazala izvajano tijelo, pa otkrila da je zbog ovog muškarca na mukama! (FOTO) Mirsad Balić iz naselja Mirci kod Jablanice: Sjedili smo bespomoćno u kući i čekali jutro RASKINULI MATIC REBEC I TEODORA DŽEHVEROVIĆ?! Nova objava košarkaša bacila sve u rebus, pa krenula lavina komentara! Evo šta je napisao! (FOTO)

Mirsad Balić iz naselja Mirci kod Jablanice: Sjedili smo bespomoćno u kući i čekali jutro

Objavio: RHT
07/10/2024 6:30 PM

Mirsad Balić: Sjedili smo bespomoćno i čekali jutro

Mirsad Balić iz naselja Mirci kod Jablanice, bio je u rodnoj kući kada je krenula kataklizma. On je danas prepričao kada je sve počelo i šta se događalo u noći oko pola dva.

Mirsad Balić: Sjedili smo bespomoćno i čekali jutro/Foto: printscreen

-Hvala Bogu u našem naselju nije bilo žrtava. Materijalna šteta je velika. Konkretno u našem slučaju urušilo se brdo u tri navrata. To je krenulo negdje u noći od pola 2 pa do pola 3. Sva sreća mi smo u kući ostali, vrata su već u prvom udaru bila blokirana.

Volonteri su dolazili, spasioci, ali ja sam u takvoj situaciji da meni samo može pomoći teška mehanizacija, vjerujte da ni sam ne znam koliko hiljada kubika materijala se sručilo sa šumom, sa drvećem. Građanima hvala, hvala cijeloj državi, hvala okolnim državama, hvala svima.

-Sjedili smo bespomoćno u kući, samo smo čekali jutro – ispričao je za Mirsad Balić, piše avaz.ba.

Čitajte i VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU Objavljen snimak kao dokaz afere Mione i Gastoza! Ša će biti totalno uništen

Anđela Đuričić nedavno je dala intervju u Šiša baru, gdje je govorila o svojim osjećanjima prema Nenadu Marinkoviću Gastozu i mogućim simpatijama Mione Jovanović prema njemu.

VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU

Miljana Kulić se takođe pridružila razgovoru, iznoseći svoje mišljenje o ovoj intrigantnoj situaciji.

Anđela je priznala da se previše opustila u odnosu sa Gastozom i da bi trebalo da drži malo distancu zbog straha od svojih osjećanja. Ipak, istakla je da problem nije u Gastozu već u njoj samoj.

BONUS  VIDEO

hypebih.ba/avaz.ba/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS