calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dječak iz Jablanice ostao siroče poslije razornih poplava u BiH Anđela pobjeđuje u rijalitiju? Sha i Miona raskidaju, a Terza ženi Sofiju? “Zmajevi” se okupljaju na Ilidži: Trening zatvoren za javnost Ovaj snimak ledi krv u žilama: Šta se dešava sa porodicom koja je zarobljena u kući? Amra iz Jablanice se nadljudski borila da spasi sina: “Ako izgubim dijete, meni života nema” (VIDEO) Šta piše u dokumentaciji o kamenolomu iznad Donje Jablanice: Firma nikada nije dobila koncesiju Hrvatski mediji žale: Emir Spahić nam je “ukrao” velikog talenta Elegantno, a najudobnije: Pogledajte blistavi stajling Ivone Polumente Cijeli svijet razočaran: Evo ko je naredni rival Novaka Đokovića u trećem kolu Šangaja Bahato i neodgovorno: Janjuš snimljen u saobraćajnom prekršaju! Jedan otac ne smije voziti ovako VRUĆA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ UGLEDALA SVJETLOST DANA! Pokazala izvajano tijelo, pa otkrila da je zbog ovog muškarca na mukama! (FOTO) Mirsad Balić iz naselja Mirci kod Jablanice: Sjedili smo bespomoćno u kući i čekali jutro RASKINULI MATIC REBEC I TEODORA DŽEHVEROVIĆ?! Nova objava košarkaša bacila sve u rebus, pa krenula lavina komentara! Evo šta je napisao! (FOTO) Ultraekskluzivno! Milica se posvađala sa Terzinom porodicom?! Policija na terenu! “TVOJA KĆERKA JE I MOJA KĆERKA!” Jodžir poslao Darku Laziću nezaboravnu čestitku povodom rođenja djeteta, pa sve objavio javno! (FOTO) Sultan Elmedin zakukao: Vrijeme je da se preselimo u Sarajevo, ovo je postalo naporno!

ANĐELO OVIM RIJEČIMA BRUTALNO OSRAMOTIO ANITU!? Ranković ne prestaje da iznosi detalje raskida u javnost! Priznao da li ga je porodica natjerala da je ostavi!?

Objavio: RHT
07/10/2024 5:15 PM

ANĐELO OVIM RIJEČIMA BRUTALNO OSRAMOTIO ANITU!?

ANĐELO OVIM RIJEČIMA BRUTALNO OSRAMOTIO ANITU!? Foto: ATA Images

Anđelo Ranković progovorio je o raskidu sa bivšom djevojkom Anitom Stanojlović. Ono što su mnogi spekulisali jeste da Anitu nije prihvatila Anđelova porodica, te da se historija ponovila kao sa bivšom djevojkom, pjevačicom Teodorom Džehverović.

– Porodicu bezuslovno volim i poštujem, što sam i pokazao. Naravno da sa njima pričam o ljubavi i poslu, ali na kraju ja donesem svoju odluku na kraju. Može da priča ko šta hoće, vrlo dobro znam da ja odluke donosim.

Ranković ne prestaje da iznosi detalje raskida u javnost! Priznao da li ga je porodica natjerala da je ostavi!?

– Ne bih želio da objašnjavam razloge razilaženja. Nije išlo više, a putevi su nam se razišli. Nikada nisam nešto loše pričao o bivšim djevojkama. O Aniti nemam da kažem ništa loše, ali nema potebe da komentarišem to. Bili smo zajedno devet mjeseci, sada je veliki pritisak javnosti, kako njoj, tako i meni. Nema šanse da se nas dvoje pomirimo. Ona zna da ću ja biti tu za nju, ali se nećemo miriti – rekao je on, pa nastavio:

Anđelo Ranković je progovorio i o razlozima zbog kojih su raskinuli Anita i on:

– Nisam ja u potounosti, ona je sama riješila da neke stvari u životu promijeni, ali smatram da ima moje minimalne zasluge. Ne mogu da kažem da je ne volim, još uvijek postoje emocije. Prirasla mi je za srce, to je činjenica. Još uvijek nam nisu hladne glave, ne čujemo se zbog toga, ali kada se sve slegne, mislim da ćemo moći uvijek da računamo jedno na drugo. Što se tiče razloga razilaženja, nije ništa skandalozno u pitanju. Ona je svoju ljubomoru gotovo iskorijenila, ali ni ja joj nisam davao povoda da brine i da sumnja u mene – rekao je Anđelo u jednoj emisiji.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS