calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Amra iz Jablanice se nadljudski borila da spasi sina: “Ako izgubim dijete, meni života nema” (VIDEO) Šta piše u dokumentaciji o kamenolomu iznad Donje Jablanice: Firma nikada nije dobila koncesiju Hrvatski mediji žale: Emir Spahić nam je “ukrao” velikog talenta Elegantno, a najudobnije: Pogledajte blistavi stajling Ivone Polumente Cijeli svijet razočaran: Evo ko je naredni rival Novaka Đokovića u trećem kolu Šangaja Bahato i neodgovorno: Janjuš snimljen u saobraćajnom prekršaju! Jedan otac ne smije voziti ovako VRUĆA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ UGLEDALA SVJETLOST DANA! Pokazala izvajano tijelo, pa otkrila da je zbog ovog muškarca na mukama! (FOTO) Mirsad Balić iz naselja Mirci kod Jablanice: Sjedili smo bespomoćno u kući i čekali jutro RASKINULI MATIC REBEC I TEODORA DŽEHVEROVIĆ?! Nova objava košarkaša bacila sve u rebus, pa krenula lavina komentara! Evo šta je napisao! (FOTO) Ultraekskluzivno! Milica se posvađala sa Terzinom porodicom?! Policija na terenu! “TVOJA KĆERKA JE I MOJA KĆERKA!” Jodžir poslao Darku Laziću nezaboravnu čestitku povodom rođenja djeteta, pa sve objavio javno! (FOTO) Sultan Elmedin zakukao: Vrijeme je da se preselimo u Sarajevo, ovo je postalo naporno! ANĐELO OVIM RIJEČIMA BRUTALNO OSRAMOTIO ANITU!? Ranković ne prestaje da iznosi detalje raskida u javnost! Priznao da li ga je porodica natjerala da je ostavi!? Milica odlučila da jednom za sva vremena ušutka Terzu! Ovo je baš nisko ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima ljuta zbog provokacija: Šta vi znate, ja kuham iz ljubavi… SLIJEDI ŠOK ANELI PLAČE I KUKA ZA JANJUŠEM?! Spomenula i svoj odnos s Matejom

TRUDNU MILJANU IZGAZIO I VUKAO ZA NOGE: Skandalozan snimak kruži internetom! SINOĆ IZGUBILA BEBU?

Objavio: RHT
07/10/2024 4:15 PM

TRUDNU MILJANU IZGAZIO I VUKAO

Miljana Kulić šokirala je sve kada je dozvolila da se ovako ponašaju prema njoj!

Foto: Instagram

Miljana Kulić po ulasku u rijaliti saznala je da je u drugom stanju i da nosi dijete. Kako je ona tvrdila, od bivšeg dečka Lazara Čolića Zola.

TRUDNU MILJANU IZGAZIO I VUKAO

Nedavno je prokrvarila, pa su se mnogi pitali da li je Miljanina beba u najboljem redu?

Međutim, ono što je prošle noći izazvalo lavinu komentara jeste snimak iz rijalitija, koji je sve iznenadio. Naime, Miljana je provela vrijeme sa novim učesnikom Lukom Vujovićem. U jednom trenutku se situacija otela kontroli, te ju je on uhvatio za noge i podigao ih. A onda se cijelim tijelom bacio na nju, potom i vukao zaa noge.

Komentari na društvenim mrežama su se usijali: Da li je Miljana bila pri sebi kada je dozvoilila ovo da joj se desi? Neki su smatrali da je ona već obavila abortus, samo što ne želi da priča o tome. 

– Razne teorije se pojavljuju, svašta se nešto priča vezano za tu trudnoću. Znam da ti ništa nije jasno, ali sve mi sad postaje sumnjivo. Miljana i Ivan Marinković se toliko brane međusobno, cijelo ljeto su njih dvoje proveli zajedno. Priča kako je sa mnom provela cijelo ljeto, a ustvari bila je sa njim. Sa mnom dva dana. I njena majka zna da je sa mnom bila samo dva dana. Postoje tu i neke stvari koje su mi mnogo veća enigma. Ali polako, nisam se oglašavao, biće vremena da pričam o svemu tome – rekao je Zola i nastavlja o teoriji da dijete nije njegovo:

“Jako sam zatečen”

– Naravno da postoji sumnja, nakon svega što je rečeno. Nakon svega što se desilo i što je izgovoreno, jako sam zatečen. Ona govori kako smo se mi čuli, da sam joj ja rekao da je najbolje da se ona očisti i da nisam spremna za dijete. To su totalne gluposti i laži. Čuli smo se prije toga kada je ona izašla nešto privatno i ja ništa nisam rekao od tih stvari. Priča je skroz izmijenjena. Ona me sad spominje u negativnom kontektsu, a prije toga sve pozitivno.

U međuvremenu se ništa nije desilo, niti sam išta rekao. Ja ti iskreno pričam, shodno svim dešavanjima, koja su bila ljetos i svemu što se trenutno dešava. Mnogo ima kontradiktornosti i stvari ko se ne poklapaju. Ne želim da dajem nikome na značaju ili da ispadne da me neko dotiče – tvrdi Zola za “Svet”.

Pročitajte i: ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima cvrkutala Elmedinu na uho: Volim te živote moj, što si ljut zbog Jane… “Istjerali smo je na balkon”.

BONUS VIDEO:

(Svet/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS